BraveHeart Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #1 Antivirüs programı önerebilir misiniz? Şu an Microsoft Security Essentials kullanıyorum memnun değilim. @Recep Baltaş Son düzenleme: 24 Temmuz 2014
Antivirüs programı önerebilir misiniz? Şu an Microsoft Security Essentials kullanıyorum memnun değilim. @Recep Baltaş
S Silinen üye 26010 Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #2 Merhaba ben de Microsof'tun sunmuş olduğu Windows Defender programını kullanıyorum. Gayet memnunum sizi memnun etmeyen nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
Merhaba ben de Microsof'tun sunmuş olduğu Windows Defender programını kullanıyorum. Gayet memnunum sizi memnun etmeyen nedir?
BraveHeart Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #3 Virüsleri bulmuyor ve tam korumuyor bilgisayarı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
Zeki Mürmeyen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.134 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #4 Virüs programı kullanma. Sadece sistemini yavaşlatır. Sen bilmediğin yerlere tıklama, Windows'un güvenlik duvarı yeter de artar bile
Virüs programı kullanma. Sadece sistemini yavaşlatır. Sen bilmediğin yerlere tıklama, Windows'un güvenlik duvarı yeter de artar bile
Soldierdem Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2014 #5 Ben virüs programı kullanmıyorum. Ayda bir "Combofix" adlı program ile taratıyorum bilgisayarı. Ama kullanıcaksan "AVG" antivirüsü öneririm.
Ben virüs programı kullanmıyorum. Ayda bir "Combofix" adlı program ile taratıyorum bilgisayarı. Ama kullanıcaksan "AVG" antivirüsü öneririm.
S Silinen üye 26010 Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #6 Windows Defender'ı ayarlarını yaparak denediniz mi? Önce tam taramaya alınız. Seçeneklerde karantina verileri bul menüsü olacaktır denemenizde fayda var. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
Windows Defender'ı ayarlarını yaparak denediniz mi? Önce tam taramaya alınız. Seçeneklerde karantina verileri bul menüsü olacaktır denemenizde fayda var.
BraveHeart Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #7 Yeni virüs programı istiyorum hala aynısını önermeye devam ediyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
S Silinen üye 26010 Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #8 Tamam sakin ol Norton`u dene denemek ile kalma onuda silme key için siteleri dolaşırsan bulursun Norton sistemini iyi optimize eder
Tamam sakin ol Norton`u dene denemek ile kalma onuda silme key için siteleri dolaşırsan bulursun Norton sistemini iyi optimize eder
BraveHeart Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #9 Başka yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
S Silinen üye 26010 Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #10 Bildiğim, güvendiğim, inandığım bu var. Güvenmediğimi de söylerim istersen. Not:1`den fazla anti-virüs programı yükleme. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2014
Bildiğim, güvendiğim, inandığım bu var. Güvenmediğimi de söylerim istersen. Not:1`den fazla anti-virüs programı yükleme.