Antivirüs programı tavsiyesi

ByPoine*

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 kullanıyorum, antivirüs programı tavsiyesi verebilir misiniz?

Eğer korsan içerikler veya bilinmeyen sitelerden dosyalar indirmiyorsanız ve bilinçli bir kullanıcısıysanız Windows Defender sizin için hayli bir yeterli olacaktır. Eğer orijinal bir Windows lisansınız varsa Windows Defender sürekli güncelleme aldığı için çok işinize yarayabilir.

Eğer istemiyorum derseniz Kaspersky ve Bitdefender çok güzel iki antivirüstür. Kaspersky'ın sınırsız ücretsiz sürümü var fakat Bitdefender'in var mı bilmiyorum.

Kaspersky veyahut Bitdefender, ücretsiz sürüm kullanacaksanız Kaspersky'ı kullanın kesinlikle. Bitdefender'ın ücretsiz sürümü Kaspersky ile yarışamaz.

Hocam.

Sadece 30 günlük deneme sürümü bulunuyor Kaspersky'ın nasıl sınırsız ücretsiz sürüm kuracağım.

Kesinlikle katılıyorum. Bilinçli bir kullanıcı iseniz virüs programlarını hiç ama hiç önermiyorum.

Hocam.

Sadece 30 günlük deneme sürümü bulunuyor Kaspersky'ın nasıl sınırsız ücretsiz sürüm kuracağım.

Bu linkten ulaaşbilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…