Antivirüs programı tavsiyesi

canris

Centipat
Daha fazla  
Bir sürü konu açılmış fakat 2020-2021 arası kalmış konular, belki bir şeyler değişmiştir diye tekrar ben konu açıyorum.

Hayatım boyuncu asla antivirüs programı indirmedim, ta ki bugüne kadar. Yanlışlıkla bir program yükledim ve virüs bulaşma riskine karşı Malwarebytes indirip tarama yaptım. Sonuç olarak programı açmadığımdan dolayı olsa gerek, virüs çıkmadı.

Bir antivirüs programına ihtiyacım var. Bu aralar çok fazla program indirip duruyorum. Başıma bir iş gelsin istemiyorum, bilgilerimin çalınması gibi durumları önlemek için antivirüs programı arıyorum. Ücretsiz sağlam var mı bilmiyorum fakat ücreti az olan ve en sağlamından diyebileceğimiz bir program var mı?

Örnek vermek gerekirse şöyle bir şey arıyorum. Windows'un kendi virüs koruması bir şey indirdiğimde çok nadirde olsa trojan gibi şeyleri tespit ediyor.
Ben programı çalıştırmadan, direkt virüsü tespit eden bir antivirüs programı var mı? Çalıştırdıktan sonra zaten iş işten geçmiş bile olabilir.

Dediğim gibi hayatım boyunca antivirüs programı indirmedim. Garip garip sorular sorarsam kusura bakmayın daha önce hiç kullanmadığım için öğrenmek istiyorum.

Kaspersky free kullanabilirsiniz. Beğenmezseniz Bitdefender'e bakabilirsiniz. (Bitdefender biraz ağır olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…