Antivirüs silinmiyor

aslanb

Femtopat
Arkadaşlar bilgisayarda virüs olabilir diye anti-malware yükledim 14 gün Premium başlattım bilgisayarı tarattım hiç virüs bulmadı ama bu programı yüklediğim anda bilgisayar yavaşladı internette hiçbir sayfa açılmadı. Ben de bende kaldırmaya çalıştım uninstal geldi ama zerre ilerlemedi. Ben de ne olur ne olmaz diye bilgisayarın ve modemin fişlerini çektim. Bir şey olur mu? Bu program 14 gün demo başlatmıştı bir ücret almaz değil mi silmeye çalıştığım için? Formatlayacağım program bir ücret almaz değil mi? Diğer sorum bilgisayarda virüs bulmamıştı bilgisayara zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes'mı? Kredi kartı bilgilerini girmediysen nasıl ücret alacak ki?

Aynen Malwarebytes hiçbir bilgi girmedim sadece kurdum 1 kere tarattırdım ve sildim 14 gün pre. Versiyonu başlamıstı 14 gün bitmeden önce sildim biraz pinpirikliyim hiçbir ücret talep etmezler değil mi?
Hayır, ücret alınmaz. Program kaldırırken bilgisayarı kapatmayın, özellikle antivirüs programlarını. Hangi antivirüs bu arada?

Malwarebytes kaldırırken kapattım herhangi bir sıkıntı olur mu?

Antivirüs programları yüklenirken veya kaldırılırken sistem kapatılmaz. Aynı şekilde tarama sonrası temizlik işlemi devam ederken de. Böyle yaparsanız sisteme büyük ihtimalle zarar verirsiniz.

Bir şey olmamış iyi ki sizin sisteme. Ama sistemde büyük ihtimalle kalıntılar kaldı.

Aşağıdan kendi kaldırma aracını indirip geriye kalanları kaldırın.

Kaldırdıktan sonra komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakini yapın.

Kod:
SFC /scannow

ENTER

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı