Antivirüs tierlisti

Bu dedikleriniz zaten bu konuda yapmalarını çoğu kişinin bildiği şirketler. Discord vb anlarım tamam (onu da anlamamak gerekiyor ama) bir antivirüs programı nasıl veri satabilir? Gerçekten yazık.

Bu dedikleriniz zaten bu konuda yapmalarını çoğu kişinin bildiği şirketler. Discord vb anlarım tamam (onu da anlamamak gerekiyor ama) bir antivirüs programı nasıl veri satabilir? Gerçekten yazık.
Yani haklılık payınız var. İnsanı virüslerden ve diğer şeylerden koruması gereken yazılımlar bile bir ton bilgimizi satıyor. Ama yapacak bir şey yok.

Tespit etmede Bitdefender'ın da 1.sırayı hak ettiğini düşünüyorum. Onun dışında neredeyse aynı fikre sahibiz sizinle.

Tespit etmede Bitdefender'ın da 1.sırayı hak ettiğini düşünüyorum. Onun dışında neredeyse aynı fikre sahibiz sizinle.
Tespit etme de BitDefender’da 1.sırada. Birden fazla olduğu için alt satıra kaymış.

Aslında Malwarebytes’i koymayacaktım ama sezgisel tespitleri mükemmel olduğu için koydum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-29 200033.png
    20,4 KB · Görüntüleme: 27
BitDefender nasıl orta Kaspersky veya ESET'e kafa tutabilecek antivirüstür.
Konfigüre edilebilme de gayet de kötü. Kendine göre ayarlayamıyorsun ama ESET falan öyle mi? Modlarına kadar ayarlayabiliyorsun ama BitDefender’da öyle bir şey yok ya da çok kısıtlı.

Konfigüre etme kendine göre ayarlayabilme demek diğerlerinde iyi olduğu için zaten en yukarılara kadar koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…