T The Kafkas Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Hem Malwarebytes hem de Kaspersky kullanıyorum. Bilgisayarımda hafif bir yavaşlama olmaya başladı. Bununla alakalı olabilir mi?
Hem Malwarebytes hem de Kaspersky kullanıyorum. Bilgisayarımda hafif bir yavaşlama olmaya başladı. Bununla alakalı olabilir mi?
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 7 Haziran 2021 #2 Olabilir.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Evet. Olabilir. İki tane sistemi çok yer ne yaptınız hocam?
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 The Kafkas dedi: Hem Malwarebytes hem de Kaspersky kullanıyorum. Bilgisayarımda hafif bir yavaşlama olmaya başladı. Bununla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında virüs yoksa Anti-Virüs kaynaklıdır Malwarebytes veya Kaspersky'dan birini silin.
The Kafkas dedi: Hem Malwarebytes hem de Kaspersky kullanıyorum. Bilgisayarımda hafif bir yavaşlama olmaya başladı. Bununla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında virüs yoksa Anti-Virüs kaynaklıdır Malwarebytes veya Kaspersky'dan birini silin.
T The Kafkas Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Şu an fark ettim görev yöneticisinde "Windows Command Processer" diye bir şey açık acaba sorun bu olabilir mi?
Şu an fark ettim görev yöneticisinde "Windows Command Processer" diye bir şey açık acaba sorun bu olabilir mi?
R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 7 Haziran 2021 #6 The Kafkas dedi: Hem Malwarebytes hem de Kaspersky kullanıyorum. Bilgisayarımda hafif bir yavaşlama olmaya başladı. Bununla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'i sadece tarama için kullanabilirsiniz. Taradıktan sonra görev çubuğundan çıkış yapın.
The Kafkas dedi: Hem Malwarebytes hem de Kaspersky kullanıyorum. Bilgisayarımda hafif bir yavaşlama olmaya başladı. Bununla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'i sadece tarama için kullanabilirsiniz. Taradıktan sonra görev çubuğundan çıkış yapın.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 7 Haziran 2021 #7 Anti-Malware yazılımlarının real-time protectionları pek iyi olmuyor diye biliyorum. MBAM' ın real-time protection özelliğini kapatırsan neden olmasın?
Anti-Malware yazılımlarının real-time protectionları pek iyi olmuyor diye biliyorum. MBAM' ın real-time protection özelliğini kapatırsan neden olmasın?
T The Kafkas Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #8 Peki teşekkür ederim.