Antivirüslere ufak çaplı ATP testi

Kaspersky sevindirdi. İyi bir karar vermişim.

Hocam Kaspersky Plus öneririm, premium gereksiz. En önemli özellikler Plus'da var, bence o kadar paraya premium alınmamalı.
Plus ile Free'nin koruma oranı aynı diye biliyorum.

Hocam AVG Free ile mi İS İle mi test ettiniz bu arada?

Kaspersky sevindirdi. İyi bir karar vermişim.

Hocam Kaspersky Plus öneririm, premium gereksiz. En önemli özellikler Plus'da var, bence o kadar paraya premium alınmamalı.

Aralarında 100 TL gibi bir fark vardı 5 cihaz 2 yıllık aldım. 100 TL hiçbir şey 2 yıla vurunca çok düşünmedim aldım geçtim. Ama haklısınız tabii çok bir artısı yok. Fazla fiyat farkı olsa almazdım. Kod vardı geçen hafta %30 indirimle almıştım bir de.

Hocam aynı testi Windows Defender'a yapma şansınız var mı?

Hocam aynı testi Windows Defender'a yapma şansınız var mı?
Hocam Defender proaktif tespit ediyor, 2012'den kalma Avast gibi bir şey sadece Cloud ile güçlendirilmiş. Yani gerçek zamanlı taraması yok gibi bir şey.
Reaktifi kötü olduğu için test etme gereksinimi duymadım.

Hocam Defender proaktif tespit ediyor, 2012'den kalma Avast gibi bir şey sadece Cloud ile güçlendirilmiş. Yani gerçek zamanlı taraması yok gibi bir şey.

Eder misin noooluurrr. Minnak kedi gözyaşları dökerim yoksa.

Hocam ben bir ara Reaktifi yok sanıyordum Defender'in o kadar kötü reaktifi. Avast'ın 2012 sürümünde de Cloud vardı ki zaten . Anladım hocam. Problem yok test etmeyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…