Antivirus kodlamama nasıl reklam yapabilirim?

Tek başınıza mı yaptınız bu yazılımı? Eğer öyle ise sözleriniz pek inandırıcı gelmedi. Eğer hayırsa ekibinizi ve ekibinizdeki kişilerin deneyimini öğrenmek isterim. Zira bu saydığınız özellikler şu anda dahi profesyonel bir yazılım/güvenlik ekibinin altından kalkması için yıllarca çalışıp özel tespit motorları geliştirmesi gereken bir durum. İnandırıcı gelmedi.
System katmanında çalışıyor.
Böyle bir katman yok, OSI katmanlarını kastediyorum. Sonuçta yaptığınız güvenlik yazılımı çevrimdışı bir sistemde değil, çevrimiçi sistemde çalışacak.
Testlerimizde, Avast'dan daha iyi olduğu görülmüştür.
2 kişilik bir ekiple Avast'tan daha iyi bir güvenlik yazılımı yapmanız mümkün değil, üzgünüm. Hevesinizi kırmak istemem, ancak bu ekiple güvenlik "araçları" geliştirmek daha doğru olur. Zira Avast dünya geneli 25'den fazla ofiste, 1700'e yakın çalışanla 435 milyon aktif kullanıcıdan gelen verileri işleyerek bu düzeye geliyor. Henüz birkaç bilgisayarda yüklü olan bir yazılımın 435 milyon kullanıcıdan veri toplayan bir yazılımdan daha iyi olması, matematiğe aykırı.

Hocam eğer vaadettiklerin doğru ise herhangi bir ücret olmadan sahibi olduğum Siber Güvenlik Blogu sitesinde reklamını yayınlayabiliriz.

Hocam eğer vaadettiklerin doğru ise herhangi bir ücret olmadan sahibi olduğum Siber Güvenlik Blogu sitesinde reklamını yayınlayabiliriz.

Aynı zamanda aklımda bu arkadaşın bahsettikleri de var. Yani pek inandırıcı gelmiyor Avast'ı geçmesine gerek yok bir şeyler varsa ortada her türlü destek olmaya çalışırım

Tek başınıza mı yaptınız bu yazılımı? + hayır ortağım ile beraber yaptık 2 kişiyiz sadece
çevrimiçi sistemde çalışacak. + evet çevrimiçi sistemde çalışıyor mantıkken
Avast'tan dan daha iyi yapmanız mümkün değil + Avast zaten silinmiyor kendisi virüs ayrica , bazi fudlari bulamıyor bizimki buluyor

Sitesinde reklamını yayınlayabiliriz. + evet doğru efendim, isterseniz Discord üzerinden iletişime gecelim.

Bilgisayar için geliştirilen doğru düzgün reklam API'ı yok. Kendin yazarsan ve reklam verenler çıkarsa kazanç sağlarsın.
Reklam veren çıkarmı bilmiyorum , bulursam yaza bilirim

Avast'ın zararlı yazılım olduğunu düşünen birinin bu dedikleri hiç inandırıcı gelmiyor.

Avast'ın zararlı yazılım olduğunu düşünen birinin bu dedikleri hiç inandırıcı gelmiyor.

Avast zararlı değil aslında ama silinmiyor bilindiği üzere. ( onun icin oyle dedim )

Avast zararlı değil aslında ama silinmiyor bilindiği üzere. ( onun icin oyle dedim )
Bende avast var mesela , konu açmiştim gene 5 adet program , güvenli mod ile 6-7 saat denedim ne yaparsam yapayim silemedim 1.5 haftadir avasti silmeye uğraştığımı hatırlıyorum

Siliniyor. Eğer silmede hata olursa kaldırma aracı var, onla silinebiliyor.

1 - Denetim Masasindan Denedim
2 - Kaldırma Araci İle Denedim

Hibit uninstaller denedim
Bulk Crap önerildi denedim

Attiğim konuyu okumanızı tavsiye ederim @@Fıratt10

Henüz Avast gibi resmi bir AV yazılımını kaldıramamış iken Avast'tan daha iyi olduğunu iddia ettiğiniz bir AV yazılımını yapmanız mümkün değil. FUD olayı da hash'e bağlı bir durum. Bugün ben de bir crypter ile şifrelenmiş zararlı yapsam ne Avast ne ESET algılamayacak ancak bu FUD'un tespit imzasını gidip kendi yazılımıma eklersem elbette algılar. Bu AV çalışma mantığı değil. Çok yanlış öğrenmişsiniz.

Anlatmak istediğimde o coğu programi unpack edip, VirusTotal'e atiyor emin olmak için sonrada hashını alıp fixliyor.

Anlatmak istediğimde o coğu programi unpack edip, VirusTotal'e atiyor emin olmak için sonrada hashını alıp fixliyor.

( Kendimize özel unpack programi kodladik ) botun kodu arasinda bu da var GitHub üzerinden C diskine yüklüyor ve sadece antivirüs aca biliyor onu.

Hayır, öyle bir şey yapmıyor. Bugün yeni bir FUD Crypter yapıp VirusTotal'e atın, 0/60 tespit oranı olur. Hiçbir AV tespit edemez iyi bir crypterı. Etmeleri için AV firmalarının rapor sonucu davranış analizi yapması gerekli, bunun ardından imzası tespit edilip veritabanına eklenir. Bağışıklık sistemi gibi tıpkı.
( Kendimize özel unpack programi kodladik ) botun kodu arasinda bu da var GitHub üzerinden C diskine yüklüyor ve sadece antivirüs aca biliyor onu.
Her arşivi her algoritmayı tek bir yöntem ile ayrıştıramazsınız. Unpack etmenin AV tespityle de ilgisi yok. AV yazılımınızı paylaşın GitHub üzerinden, insanlar indirip test etsin o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…