Antivirus programı önerisi

Teachermann

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Sağlam bir antivirüs programı arıyorum. Norton'ya da Kaspersky diyorlar ama emin olamadım. Evde kendi çapında oyun oynayan, internette takılan biriyim. Sizce en iyisi hangisi?

Herkese merhaba. Sağlam bir antivirüs programı arıyorum. Norton'ya da Kaspersky diyorlar ama emin olamadım. Evde kendi çapında oyun oynayan, internette takılan biriyim. Sizce en iyisi hangisi?
Kaspersky kafi(kasperskycılar gelmeden konuyu kapatın)

Kaspersky ekibi geliyor hissediyorum.
Şakası bir yana Kaspersky, Norton ya da BitDefender harici seçmeyin. Üç isim de Av-Test gibi AV testi ve karşılaştırması yapan bölümlerde çoğunlukla ilk üçü alırlar.

ESET Smart Security Premium.

Kaspersky daha dün aldım standart sürümünü gayet de iyi stabil memnunum yani ilk günkü izlenimlere bakarsak.

Hangi işletim sistemi?

8GB Ram ve i5 i7 orta-üst segment işlemcin varsa Kaspersky öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…