fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #31 Bu testten artık birçok AV yazılımı başarıyla geçiyor.
Dexter_Morgan31 Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 908 Makaleler 8 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #32 fermaNga dedi: Bu testten artık birçok AV yazılımı başarıyla geçiyor. Genişletmek için tıkla... Onu diyecektim ben de, bir kere zaten Eset yayinladigi icin hemen hemen her antivirus de birbirini takip ettigi icin cok da gecerli sayilmaz.
fermaNga dedi: Bu testten artık birçok AV yazılımı başarıyla geçiyor. Genişletmek için tıkla... Onu diyecektim ben de, bir kere zaten Eset yayinladigi icin hemen hemen her antivirus de birbirini takip ettigi icin cok da gecerli sayilmaz.
LordOfTurk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 510 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #33 Malwarebytes tarayıcı eklentisi. fermaNga dedi: Bu testten artık birçok AV yazılımı başarıyla geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım olmasına gerek yok sanırım eklenti bile yetiyor.
Malwarebytes tarayıcı eklentisi. fermaNga dedi: Bu testten artık birçok AV yazılımı başarıyla geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım olmasına gerek yok sanırım eklenti bile yetiyor.
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 804 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #34 Sadece eklenti yeterli oluyormuş.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.748 Çözümler 27 15 Ağustos 2024 #35 Bitdefender. LordOfTurk dedi: Eki Görüntüle 2284863 Malwarebytes tarayıcı eklentisi. Hocam yazılım olmasına gerek yok sanırım eklenti bile yetiyor. Genişletmek için tıkla... Bende mbam uyarı vermedi. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (201).png 110,5 KB · Görüntüleme: 19
Bitdefender. LordOfTurk dedi: Eki Görüntüle 2284863 Malwarebytes tarayıcı eklentisi. Hocam yazılım olmasına gerek yok sanırım eklenti bile yetiyor. Genişletmek için tıkla... Bende mbam uyarı vermedi.