antiX Linux dualboot kurma

O zaman Next diyorum.

O zaman Next diyorum.

@kayra150 hocam lxlenin kurulumunu hatırlıyorsanız onu da indirebilirim.

Reuse (no format) sdb2 as EFI System Partation diyor.

Format sda6 to use for / (root)
Reuse (no reformat) sdb2 as EFI System Partition

Ben de bir programda tam ekran sıkıntısı yaşadım çözemedim dün. Az önce endeavour lxde yükledim ram kullanımı 418 mb oldu. antiX'in o zorluğuna geri dönmek istemiyorum ama hem orada denemek hem de yardımcı olmak adına antiX yükleyeyim telefondan fotoğraf çekerim.

Çok teşekkür ederim hocam 1 saat e kadar bitermi bir de ben sizin profilinizi YouTube'da gördüm içerik üretiyor musunuz?

Çok teşekkür ederim hocam 1 saat e kadar bitermi bir de ben sizin profilinizi YouTube'da gördüm içerik üretiyor musunuz?
İçerik üretmeye çalışıyorum evdeki imkanlar her açıdan çok kısıtlı ne yazıkki. Rahat bakabildiğim tek kasa bu fotoğrafları çektiğim profilimdeki emektar kasa.

İçerik üretmeye çalışıyorum evdeki imkanlar her açıdan çok kısıtlı ne yazıkki. Rahat bakabildiğim tek kasa bu fotoğrafları çektiğim profilimdeki emektar kasa.
Şuan kurulum bitti açılsın bir hata vb var mı diye bakacağım.

Sıkıntı çıkmadı. Şimdi başbelası çözünürlük ayarıyla uğraşıyorum onu da nasıl yaptığımı unuttum

Düzenleme: Yok hocam maalesef. SSD de varken bu kadar karışık kullanıma çok üşeniyorum başka hafif linux dağıtımı yükleyeceğim. Varsayılan dosya yöneticisiyle bile apayrı uğraştırıyor. HDD olsa göz yumardım bu zorluğa.

Dosya Ekleri

• IMG_20230304_173751.jpg
    187,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230304_173727.jpg
    167,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20230304_173615.jpg
    183,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230304_173658.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önceki konuda ekran görüntülerini atmıştım iş görmedi mi?

@kayra150 hocam fotoğrafları çektiniz mi?

Hocam fotoğraflar şurada yok mu? Dosya ekleri bölümünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fotoğraflar şurada yok mu? Dosya ekleri bölümünde.

Deneyeceğim hocam.

Şu an Linux'a geçtim hocam ben sevdim açıkçası. Kullandığım birkaç uygulama var onları yükleyeceğim.

Son düzenleme:
Deneyeceğim hocam.

Şu an Linux'a geçtim hocam ben sevdim açıkçası. Kullandığım birkaç uygulama var onları yükleyeceğim.
Güzel ve haphafif onda sıkıntı yok da bana kullanımı birkaç tık zor geliyor o yüzden LXLE tercih ediyorum. Bu da ağır gelse son kalem daima antiX zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…