antiX Linux ile Roblox oynanır mı?

ahmet1347

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 GB RAM PC'm var eski. antiX Linux kursam Roblox oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynatır Roblox zaten çok sistem gerektirmeyen bir oyun antiX de çok hafif bir GNU/Linux dağıtmı.

Kanka ben Ahmet hesap uyarı yedi baskasının hesabı neyse nasıl kuracağız ben kalıcı istemiyorum USB takınca antiX Linux USB çıkaronca ise Windows nasıl yaparım YouTube'da varsa atabilir misin?

Kanka ben Ahmet hesap uyarı yedi baskasının hesabı neyse nasıl kuracağız ben kalıcı istemiyorum USB takınca antiX Linux USB çıkaronca ise Windows nasıl yaparım YouTube'da varsa atabilir misin?

Öyle performanslı olmaz kalıcı depolama alanına sahip live yani USB veya başka bir harici depolama alanı üzerinden çalışan işletim sistemi kullanabilirsin ama sana önerim direkt bilgisayara kurup öyle oynamak çünkü USB'ye kursan bile günün sonunda kendinde görüp ana makineye kuracaksın büyük ihtimal ile.

Hocam şimdi kurumsal geri windows a nasıl dönerim bazıları geri dönemem işler heralde geri dönülüyorsa kurarım

Linux hakkında hiç bilgim yok bazıları bilgin yoksa bulaşma diyolar youtubede veya başka biyerde nasıl kuruldu varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…