Çözüldü antiX Linux kurulum sırasında hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kafkaszki

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600- AMD Radeon RX6700- Asus Prime B450M-KII- XPG 2x8 3200mhz -MLD M300 500GB M2 SSD
antiX Linux kurulumu esnasında bu hatayı alıyorum. Geçen günlerde MX Linux kurulumunda da almıştım bu hatayı o zaman umursamayıp devam ettim. Bu hata tam olarak nedir, düzeltmek için ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayardan fotoğrafı eklerken sunucu hatası vermişti. Hata bu
Sda diskinle ilgili bir hata. Kuruluma devam edebilirsin. HDD veya USB'nin zarar görmeye başladığını belirtiyor. Antix'i kurmanı engelleyecek bir hata değil yani Linux hatası değil, donanımın eskimiş. Verilen hata yazılımsal değil donanımsal sorun o sebeple yapabileceğimiz pek bir şey yok. Kurulumunu etkilemez dediğim gibi.

Çok korkmana gerek yok bu arada, verilen hata mesajı şu an ortalama hâlde olduğunu söylüyor diskin. Yine de bu şekilde yoğun kullanmaya devam edersen yakın zamanda performans düşebilir, disk bozulabilir. /dev/sda HDD'n mi yoksa USB'n mi bilmiyorum o nedenle disk diye bahsediyorum.
Ne hatası aldığınızı belirtmemişsiniz. Eklediğiniz Technopat Sosyal görsel linki doğru değil. Hatayı belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Bilgisayardan fotoğrafı eklerken sunucu hatası vermişti. Hata bu.

Dosya Ekleri

• IMG_4037.jpeg
    IMG_4037.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayardan fotoğrafı eklerken sunucu hatası vermişti. Hata bu
Sda diskinle ilgili bir hata. Kuruluma devam edebilirsin. HDD veya USB'nin zarar görmeye başladığını belirtiyor. Antix'i kurmanı engelleyecek bir hata değil yani Linux hatası değil, donanımın eskimiş. Verilen hata yazılımsal değil donanımsal sorun o sebeple yapabileceğimiz pek bir şey yok. Kurulumunu etkilemez dediğim gibi.

Çok korkmana gerek yok bu arada, verilen hata mesajı şu an ortalama hâlde olduğunu söylüyor diskin. Yine de bu şekilde yoğun kullanmaya devam edersen yakın zamanda performans düşebilir, disk bozulabilir. /dev/sda HDD'n mi yoksa USB'n mi bilmiyorum o nedenle disk diye bahsediyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı