Çözüldü antiX Linux'tan Windows'a nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sde13

Decapat
Herkese merhaba, normalde Windows 7 kullanıyordum ama biraz kasmalar olduğu için antiX Linux'e geçmek istedim ama geçtiğimde uygulamaları indiremez oldum. Aslında çok iyi, hiç kasma yok ama bana göre olmadığını anladım. Windows 7 ISO dosyası vs. var ve denetim merkezinden kendi disk yazdırma uygulamasını kullanıp ISO'yu yazdirdım ama BIOS'ta 1. siraya alsam da çalışmadı ama Linux Mint'te çalıştı. Ben mi yapamadım ya da nasıl yapılır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ventoy kullan.

USB'ye Ventoy kuracaksın ve ardından USB'ye istediğin kadar ISO dosyası atabilirsin. USB'yi boot ettiğinde ISO dosyaları arasından seçim yapmanı isteyecek, seçerek kuruluma geçeceksin.
Farklı cihazdan, internet kafeden falan USB'ye ISO dosyasını yazdır o zaman hocam. Telefondan da yazdırabilirsin ama Windows ISO'ları hatalı yazdırılıyor, farklı bir Linux dağıtımını yazdırıp oradan Windows ISO dosyası yazdırabilirsin o durumda.

Tamam hocam sağ olun yardımlarınız için.

@Bayram Tempest hocam şöyle bir şey buldum:
Ventoy ile geçebilirsiniz.
Terminal'de sudo sh ventoyweb. Sh kodunu çalıştırın, ardından tarayıcı da http://127.0.0.1:24680 bağlantısını açın.
Sonra USB'nize Ventoy yazdırıp içine yazdırılmamış ISO olarak Windows imajını atın, ardından boot edin.

Bunları yaptım bir dosya açıldı Ventoy vs. var bundan sonra ISO'yu Ventoy dosyasına mi atmaliyim?

Son düzenleme:
Tamam hocam sağ olun yardımlarınız için.

@Bayram Tempest hocam şöyle bir şey buldum:
Ventoy ile geçebilirsiniz.
Terminal'de sudo sh ventoyweb. Sh kodunu çalıştırın, ardından tarayıcı da http://127.0.0.1:24680 bağlantısını açın.
Sonra USB'nize Ventoy yazdırıp içine yazdırılmamış ISO olarak Windows imajını atın, ardından boot edin.

Bunları yaptım bir dosya açıldı Ventoy vs. var bundan sonra ISO'yu Ventoy dosyasına mi atmaliyim?
Evet hocam. Dosya yöneticisinde ISO dosyasını USB'ye sürükleyin yaptıysanız.

Atıyor sonra yeniden mi baslatmaliyim?
Evet, boot menüsünden USB'yi seçtiğinde Ventoy ekranı açılacak ve ISO'yu seçmeni isteyecek. Seçtiğinde Windows kurulumu açılacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı