M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar cihazıma antix X32 işletim sistemini kurdum, internetten Zoom'u indirdim fakat paket kurucu yok. Hangi kodla edinebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2021
Arkadaşlar cihazıma antix X32 işletim sistemini kurdum, internetten Zoom'u indirdim fakat paket kurucu yok. Hangi kodla edinebilirim?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 12 Şubat 2021 #2 Zoom'un bulunduğu klasöre gidip oradan kolayca yükleyebilirsiniz. Antix'in tabanı neydi? Ona göre bakayım hemen.
Zoom'un bulunduğu klasöre gidip oradan kolayca yükleyebilirsiniz. Antix'in tabanı neydi? Ona göre bakayım hemen.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 mmwero1 dedi: Arkadaşlar cihazıma antix X32 işletim sistemini kurdum, internetten Zoom'u indirdim fakat paket kurucu yok. Hangi kodla edinebilirim? Genişletmek için tıkla... İndirilenler klasörüne git, dpkg ile kur. Kod:Panoya kopyala cd Downloads sudo dpkg -i zoom-version ismi.deb
mmwero1 dedi: Arkadaşlar cihazıma antix X32 işletim sistemini kurdum, internetten Zoom'u indirdim fakat paket kurucu yok. Hangi kodla edinebilirim? Genişletmek için tıkla... İndirilenler klasörüne git, dpkg ile kur. Kod:Panoya kopyala cd Downloads sudo dpkg -i zoom-version ismi.deb
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 12 Şubat 2021 #4 İndirdiğin klasörü aç, terminali burada aç de, sonra aşağıdaki komutu gir. Gelen soruları uygun bir şekilde yanıtla, kurulacaktır. sudo apt install ./zoom_amd64.deb
İndirdiğin klasörü aç, terminali burada aç de, sonra aşağıdaki komutu gir. Gelen soruları uygun bir şekilde yanıtla, kurulacaktır. sudo apt install ./zoom_amd64.deb
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #5 cengover_ekin dedi: İndirdiğin klasörü aç, terminali burada aç de, sonra aşağıdaki komutu gir. Gelen soruları uygun bir şekilde yanıtla, kurulacaktır. sudo apt install ./zoom_amd64.deb Genişletmek için tıkla... 32 bit hocam direkt indirme kodunu versenız daha iyi olur
cengover_ekin dedi: İndirdiğin klasörü aç, terminali burada aç de, sonra aşağıdaki komutu gir. Gelen soruları uygun bir şekilde yanıtla, kurulacaktır. sudo apt install ./zoom_amd64.deb Genişletmek için tıkla... 32 bit hocam direkt indirme kodunu versenız daha iyi olur
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 12 Şubat 2021 #6 mmwero1 dedi: 32 bit hocam, direkt indirme kodunu versenız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz dosyanın ismini yazın en sondaki yere, kurulacaktır yine.
mmwero1 dedi: 32 bit hocam, direkt indirme kodunu versenız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz dosyanın ismini yazın en sondaki yere, kurulacaktır yine.
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #7 Zurnadürüm dedi: İndirilenler klasörüne git, dpkg ile kur. Kod:Panoya kopyala cd Downloads sudo dpkg -i zoom-version ismi.deb Genişletmek için tıkla... bu hatayı aldım cengover_ekin dedi: İndirdiğiniz dosyanın ismini yazın en sondaki yere, kurulacaktır yine. Genişletmek için tıkla... hocam bu hatayı aldım Dosya Ekleri screenshot.jpg 50,5 KB · Görüntüleme: 37 screenshot11.jpg 50,6 KB · Görüntüleme: 57
Zurnadürüm dedi: İndirilenler klasörüne git, dpkg ile kur. Kod:Panoya kopyala cd Downloads sudo dpkg -i zoom-version ismi.deb Genişletmek için tıkla... bu hatayı aldım cengover_ekin dedi: İndirdiğiniz dosyanın ismini yazın en sondaki yere, kurulacaktır yine. Genişletmek için tıkla... hocam bu hatayı aldım
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 12 Şubat 2021 #8 mmwero1 dedi: Bu hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Oradaki zoom-version kısmını kaldırıp deneyebilir misini? O komut kurulunca çalışmaz mı @Zurnadürüm?
mmwero1 dedi: Bu hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Oradaki zoom-version kısmını kaldırıp deneyebilir misini? O komut kurulunca çalışmaz mı @Zurnadürüm?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #9 Kod:Panoya kopyala sudo apt install gdebi Gdebi ile kurabilirsiniz.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #10 mmwero1 dedi: Hocam bu hatayı aldım Genişletmek için tıkla... Zoom version yazmıyorsun. Klasörde hangi adla inmişse onu zoomi386.deb yazan kısmı silip, oraya yapıştırıyorsun.
mmwero1 dedi: Hocam bu hatayı aldım Genişletmek için tıkla... Zoom version yazmıyorsun. Klasörde hangi adla inmişse onu zoomi386.deb yazan kısmı silip, oraya yapıştırıyorsun.