EbuHasan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 230 Yer Hayret Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #1 Şiir sitesi antoloji sanki terkedilmiş gibi. Antoloji'ye ne oldu. Üyelik almak istedim. İşlemleri yapıyorum. Onay E-postası gelmiyor. Sizce sebebi nedir? Neden olmuyor? Cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2018
Şiir sitesi antoloji sanki terkedilmiş gibi. Antoloji'ye ne oldu. Üyelik almak istedim. İşlemleri yapıyorum. Onay E-postası gelmiyor. Sizce sebebi nedir? Neden olmuyor? Cevaplarınızı bekliyorum.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 9 Mayıs 2018 #2 Spam'a baktın mı?
EbuHasan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 230 Yer Hayret Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #3 Silinen üye dedi: Spam'a baktın mı? Genişletmek için tıkla... Çok yardımcı oldu. Gerçekten dediğin gibiymiş. Spam'a gitmiş Mail.
Silinen üye dedi: Spam'a baktın mı? Genişletmek için tıkla... Çok yardımcı oldu. Gerçekten dediğin gibiymiş. Spam'a gitmiş Mail.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 10 Mayıs 2018 #4 Yeni bir Facebook hesabı Verify'si bile Spam'a düşüyor. Garip. Kilimcinin firması değil ki bu. İyi kullanımlar.
Yeni bir Facebook hesabı Verify'si bile Spam'a düşüyor. Garip. Kilimcinin firması değil ki bu. İyi kullanımlar.