Antreman programı nasıl olmalı ?

Krokz

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Spora yeni başlayacağım. Çok eskiden yapıyordum, fakat üzerinden uzun zaman geçti. Şu an ne hareketlerin nasıl yapıldığını ne de nasıl bir programla başlayacağımı biliyorum. Salonlar artık neredeyse hiçbir şey sunmuyor; sadece ücreti öde, bir şey istiyorsan ekstra ücret talep ediyorlar. Maalesef, bu ek masrafları karşılayacak maddi gücüm yok.

Boyum 170 cm, kilom 82. Göbek ve meme bölgemde problem var. Ağırlıklı olarak kilo vermeye odaklanmak istiyorum; aşırı kaslı bir vücut hedefim yok. Sizce nasıl bir programla çalışmalıyım? Ayrıca, uzaktan eğitim programlarından uygun fiyatlı olanlardan önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Chatgpt yardımınıza koşacaktır Problemlerinizi, hedeflerinizi, gitme sıklığınızı, beslenme düzeninizi belirterek bir program oluşturmasını isteyebilirsiniz.

Bu programı yapabilirsiniz. İlk başta RIR falan bu tarz kavramlara takılmanıza gerek yok. Düşük ağırlıklarla hareket formlarını oturtmaya çalışın. Hareket formlarınızı oturttuktan sonra ağırlıkları arttırabilirsiniz.

Boyum 170 cm, kilom 82. Göbek ve meme bölgemde problem var. Ağırlıklı olarak kilo vermeye odaklanmak istiyorum.

Kilo vermek için kalori açığı oluşturmanız lazım. Bunun için kilonuzu korumak için almanız gereken kalorinin %85'iyle beslenin. Bu siteden kalori ihtiyacınızı hesaplayabilirsiniz: Kalori İhtiyacını Hesapla - Fit Yemek Kalori saymak için FatSecret isimli uygulamayı öneririm. Yediğiniz besinlerin miktarını ölçmek için ise internetten 300-400 TL'ye satılan mutfak tartılarından birini alabilirsiniz. Alacağınız kalorileri olabildiğince temiz besinlerden almaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…