Antrenman kaç gün olmalı?

eymen30051

Decapat
Daha fazla  
Ben 15 yaşındayım, naturelim, uyku düzeni en az 7-8 saat uyku, beslenme cok iyi değil kilo başına 1.5 protein düşüyor, 73 kiloyum, boy 173. haftada 5 gun gidiyorum, güray hypertorphy programını kullanıyorum. haftada 4 gun mu gitmek mantıklı 5 gün mü mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafana göre gitmek daha mantıklı bana göre. Kendine minimum belirlersin, örneğin 3 gün zorunlu gidersin. Kalan günlerde de nasıl hissettiğine göre gidersin.

Kafana göre gitmek daha mantıklı bana göre. Kendine minimum belirlersin, örneğin 3 gün zorunlu gidersin. Kalan günlerde de nasıl hissettiğine göre gidersin.
Bu sporda düzenli olmak en önemli şey. Kafana göre gitmek çok anlamsız hele zaten 3 gün giderek pek birşey çıkartamazsın.

Güray Aydın zor bir program baya. Düzenleme yaparak haftada 4 gün yapılabilir veya daha basit bir programla haftada 5 günde gidilebilir.

4 gün gelişim için yeterli. Sürdürülebilir olmasını istiyorsan 4 gün yap. Bu yorgunluk birikecek sonuçta. 4 günden sonrası sana yüzde 10 belki fayda sağlar belki sağlamaz. Zaten 6 gün çok çok gereksiz. Üstelik yapman gereken tek şeyde spor değil şu an. Onu da düşünerek belirle.
(Kısacası uzun vadede sana yorgunluk yaratmıyorsa ve spora gitmediğin zamanı gereksiz şeylerle harcayacaksan 5 gün git, yoksa gitme. bu kadar.)

3 gün örnekti, 3 gün gitsin demiyorum. Ve ben de biliyorum düzenli daha iyi işler olacağını. Fakat bana göre dedim zaten, ben olsam kendimi sınırlamam öyle yaparım. Acil bir gelişim istemiyorsam. Arkadaş istiyorsa her gün de gidebilir. 4 gün mü 5 gün mü konusu da kişiye bağlı. Uzaktan çok bir şey denemez.

Programı yaptıktan sonra haftada min 3 gün olacak şekilde istediğin aralıklarda gidebilirsin.
Örneğin omuz-bacak, sırt-ön kol, göğüs-arka kol diye 3 günlük program hazırlayıp haftada 5 günde gidebilirsin.

3 gün giderek maksimal gelişim sağlanabilir gayet.

Gün sayısı tek başına bir şey ifade etmiyor zaten. 5 gün gidip bro split yapıp yavaş da gelişebilirsin 3 gün fullbody yapıp gelişimi maksimize de edebilirsin. Önemli olan hayatına uygun, her kas grubunun haftada en az 2 uyarıldığı bir program izlemek.

Hepimiz bro split yapalım sonuçta 5 gün süper gelişim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…