Antrenman programı önerisi

Posx121

Attopat
Selam arkadaşlar, boyum 176 cm ve kilom 75, ama yağlı gözüküyorum; o yüzden spora başlama kararı verdim. Elimde gereken eşyalar var. Amacım yağdan kesip kaslara vermek. Her hafta 3 kez kırmızı et yiyorum ve son olarak yaşım 14.

Elimdeki eşyalar:

• Body pump bar
  • 2 dumbbell bar (ayarlanabilir, ama şu an 5 kg yapıyorum)
  • Çeşitli ağırlıklarda diskler
  • Direnç bantları da var, ama kullanmıyorum
  • AB wheel + dizlik
  • Postür düzeltici sırt bandı
  • Koşu bandı

Bunlar var. Bana bir program yazar mısınız? Her gün yapabilirim, sorun değil. Saat kaç gibi yapmalıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Selam arkadaşlar, boyum 176 cm ve kilom 75, ama yağlı gözüküyorum; o yüzden spora başlama kararı verdim. Elimde gereken eşyalar var. Amacım yağdan kesip kaslara vermek. Her hafta 3 kez kırmızı et yiyorum ve son olarak yaşım 14.

Elimdeki eşyalar:

• Body pump bar.
  • 2 dumbbell bar (ayarlanabilir, ama şu an 5 kg yapıyorum)
  • Çeşitli ağırlıklarda diskler.
  • Direnç bantları da var, ama kullanmıyorum.
  • Ab wheel + dizlik.
  • Postür düzeltici sırt bandı.
  • Koşu bandı.

Bunlar var. Bana bir program yazar mısınız? Her gün yapabilirim, sorun değil. Saat kaç gibi yapmalıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Kankam daha gençsin sağlıklı ne bulursan ye affetme, spor konusunda amacın çıtırdan fit olmak yanlış anlamadıysam hareketleri aşağı yukarı araştırıp ismini bilmen lazım bunun içinde ChatGPT'yi kullan her kas gurubunu haftada 1 kere çalıştır yeter evde calisthenics hareketlerine bak vücut ağırlığın ile çalımak daha keyifli olur biraz güçlendikten sonra.

Kankam daha gençsin sağlıklı ne bulursan ye affetme, spor konusunda amacın çıtırdan fit olmak yanlış anlamadıysam hareketleri aşağı yukarı araştırıp ismini bilmen lazım bunun içinde ChatGPT'yi kullan her kas gurubunu haftada 1 kere çalıştır yeter evde calisthenics hareketlerine bak vücut ağırlığın ile çalımak daha keyifli olur biraz güçlendikten sonra.

Hocam zaten şöyle bir alışkınlığım var şeker, pasta, tatlı, çikolata vs. hiç sevmem yememde ama işte eskiden çiğ köfte çok severdim ve hazır meyve sularını severdim onlardan dolayı şu an yağlıyım bayağı. Peki bana bir antrenman önerebilir misiniz? Calisthenics e başlamayı düşünüyorum ama 1.5 2 ay fitness da biraz güçlenip kendime çekidüzen vermek ondan sonra bende calisthenics e başlamayı düşünüyorum.

Hocam şöyle ozanwourkout un beleş programı var ben açıkca beğendim bir bakın buna.

Belki güvenemeseniz diye hocam VirusTotal'a attım bir tane problem gösterdi ama herhalde o da sıkıntı çıkarmaz.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Hocam şöyle ozanwourkout un beleş programı var ben açıkca beğendim bir bakın buna.

Belki güvenemeseniz diye hocam VirusTotal'a attım bir tane problem gösterdi ama herhalde o da sıkıntı çıkarmaz.

Eki Görüntüle 2566567

Anladım hocam teşekkür ederim. Peki bu programı düzenli 2-3 ay yapsam yağlardan belli olur mu acaba?

Her kas grubunu haftada 1 çalışmak yetersiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı