Antrenman programı önerisi

• Konuyu başlatan Syos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 51

Syos

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 16 yaşında bir gencim ve fitness ile uğraşıyorum. Boyum 1.90, kilom ise 84 ancak düzenli bir antrenman programım yok. Haftada 4 gün gidiyorum spora (Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma). Hareketleri bildiğim kadarıyla yapıyorum. O gün ne istersem o gibi bana düzenli bir program verebilecek biri var mı? Düzenli yapmak istiyorum sporu. Bide programa bilek hareketleri de eklerseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Bilek hareketlerinin olayı ne? Salonda ki her ergen bilek çalışıyor? Yıllardır spor yaparım, bu bilek çalışan tipler gelir, 2 ay sonra yok olurlar.

Genelde hepsi bu hareketi yapıyor da bir etkisi olduğunu sanmıyorum.

1768486531079.png

Bilek hareketlerinin olayı ne? Salonda ki her ergen bilek çalışıyor? Yıllardır spor yaparım, bu bilek çalışan tipler gelir, 2 ay sonra yok olurlar.

Genelde hepsi bu hareketi yapıyor da bir etkisi olduğunu sanmıyorum.

Eki Görüntüle 2640725

Güzel tespit hocam, 5'lik dumbelları alıp yapmaları yok mu bir de, neyse hocam 4 gün gidiyorsan upper lower şeklinde yapmanı öneririm, pazartesi üst vücut, salı alt vücut, perşembe cumada aynı şekil, pazartesi ve salı yaptıklarınız yerine farklı hareketler öneririm, örneğin pazartesi bench press yapacaksanız, perşembe incline dumbbell press vs. , alt vücut idmanlarının sonuna sam sulek curl ekleyebilirsin, cableda yapılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı