Antrenman programı tavsiyesi

Üzgün_adam

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba abilerim, ben spora başlayalı 1.5 ay oldu ama verim aldığımı düşünmüyorum. Haftada 3 gün gidiyorum sebebi de Pazartesi salon, Salı salon, Çarşamba yüzme, Perşembe Boks, Cuma yüzme, Cumartesi salon. Haftalık planım böyle, burada boksun yerini değiştirebilirim isterseniz. Şimdi asıl sorunum bana hoca Split programı verdi. Ben de 3 gün onu uyguluyordum ama bu programdan verim alamıyorum sanırım, yorulmuyorum çünkü. Ekstra bir değişim de yok gibi çok bir şey beklemiyorum zaten ama yine de öyle geliyor. Bana önerebileceğiniz bir program PPL yapayım diyorum ama 3 günden verim alabilir miyim bilmiyorum. Bana tavsiye vermenizi rica ediyorum

Kesinlikle 5x5 ama kol biraz eksik kaldığı için kendin kol günü eklemeni veya 1 2 antrenman sonunda kol çalışmanı öneririm.

Programı iyice araştırmanı öneririm doğru bir şekilde uygulamak için.

Squat neden böyle istisnasız var abim?

Birde mesela 3 hareket var ya hergün bir gareket daga eklesem 5x5 yine buda ya biceps ya triceps olsa olur mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…