I ivandrag0_2 Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar 30 Temmuz'daki Trabzonspor-sivasspor maçında antrenman sırasında sahaya atlayıp oyuncular ile fotoğraf çekilmek istiyorum. Hep yapmak istediğim bir şeydi yapsam nasıl sonuçları olur?
Arkadaşlar 30 Temmuz'daki Trabzonspor-sivasspor maçında antrenman sırasında sahaya atlayıp oyuncular ile fotoğraf çekilmek istiyorum. Hep yapmak istediğim bir şeydi yapsam nasıl sonuçları olur?
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #2 Ceza yersin, uzun bir süre maçlara katılamazsın.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 25 Temmuz 2022 #3 Arkanda plaka yok hocam güvenliklere yakalanmadan hızlıca koşup foto çekilebilir sin. Yasin küçükse de sosyal medyada destek olurlar.
Arkanda plaka yok hocam güvenliklere yakalanmadan hızlıca koşup foto çekilebilir sin. Yasin küçükse de sosyal medyada destek olurlar.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.831 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 25 Temmuz 2022 #4 Ya onlar fotoğraf çekilmek istemiyorlarsa?
I ivandrag0_2 Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #5 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Veli1026 dedi: Ceza yersin, uzun bir süre maçlara katılamazsın. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hapis cezası dışında ne olursa olsun da hocam.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Veli1026 dedi: Ceza yersin, uzun bir süre maçlara katılamazsın. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hapis cezası dışında ne olursa olsun da hocam.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.831 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 25 Temmuz 2022 #6 ivandrag0_2 dedi: Hapis cezası dışında ne olursa olsun da hocam. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Passolig kartını iptal ederler ve bir daha stadlara giremezsin diye tahmin ediyorum. Hapis biraz ağır olur.
ivandrag0_2 dedi: Hapis cezası dışında ne olursa olsun da hocam. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Passolig kartını iptal ederler ve bir daha stadlara giremezsin diye tahmin ediyorum. Hapis biraz ağır olur.