Antrenmanda göğsü hissetmemek normal mi?

Easy Peasy1f

Decapat
20 gündür evde dumbell ile antrenman yapıyorum, henüz full body antrenmandayım, 1. ay tamamlandığında parça parça egzersize geçeceğim fakat şu anda göğüs egzersizi için yaptığım floor dumbell press hareketinde göğsümü hiç hissetmiyorum. Her seferinde postürümü daha da düzeltmeye çalışıyorum fakat hala sadece omuz ve kollarımı hissediyorum. Son antrenmanda biraz daha bench hissini yakalamak için sırtımın altına yükseklik yapması için birkaç şey koydum fakat hala hissetmiyorum.

35 derece açıyla denediniz mi? Sadece bu harekette mi hissedemiyorsunuz?

Çok fazla tecrübem yok ama salona gittiğim zamanlarda göğsümü ben de çok az hissediyordum. Hoca normal diyordu.

35 derece açıyla denediniz mi? Sadece bu harekette mi hissedemiyorsunuz?

Evet hocam 35-45 derece açı ile elimden gelen en mükemmel form ile yapıyorum fakat hala hissiyat 0. farklı 1-2 hareket yarım da olsa denedim fakat onlarda da his yok.

Çok fazla tecrübem yok ama salona gittiğim zamanlarda göğsümü ben de çok az hissediyordum. Hoca normal diyordu.

Hocam biraz hissetsem yine iyidir de hiç hissetmiyorum. Ağırlığı göğüste hissetsem en az 15 tekrarım daha var fakat kola ve bileğe binen yükten göğsü hissetmeden antrenman bitiyor.

Evet hocam 35-45 derece açı ile elimden gelen en mükemmel form ile yapıyorum fakat hala hissiyat 0. farklı 1-2 hareket yarım da olsa denedim fakat onlarda da his yok.
Şınav çekebiliyorsunuz değil mi? geçiş açı şınavda yoğun olarak alt göğüsü etkileyecektir. Eğer böyle hiç verim alamamaktansa onu tavsiye ederim.

Aynı mantık olduğunu göstermek için şu fotoğrafı'da atayım.

Hocam mesajınız sayesinde birden farkına vardım. Çoğu egzersizde ortalama seviyedeyim, hatta 80-100 mekik çeke biliyorum fakat şınav sayım 4-5'i geçmiyor problem bu olabilir sanırım.

Hocam mesajınız sayesinde birden farkına vardım. Çoğu egzersizde ortalama seviyedeyim, hatta 80-100 mekik çeke biliyorum fakat şınav sayım 4-5'i geçmiyor problem bu olabilir sanırım.
Şınavı arttırırsanız eğer dambıl'a gerek kalmaz hatta, sırtınıza plaka koyar yaparsınız. parmak şınav elmas şınav dar şınav çubuk şınav gibi büyük etkileri olur. Belki de calisthenics'e yönelirsiniz.

Omuzları hafiften aşağı almaya çalış. Genel olarak floor press egzersizinin iyi bir göğüs egzersizi olduğunu düşünmüyorum çünkü hareket aralığı alt kısımda yok yada çok az. Eğer ki kolların çok kısa değilse floor press bench press için iyi bir "lock out" asistanı ama kolların kısaysa altta bar göğsüne değecek kadar inebiliyorsa o zaman iyi bir göğüs egzersizi. Evde spor yapanlara önerim ağırlıklı kalistenik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…