NevzatE Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Öncelikle merhaba. Bir kulüpte lisanslı olarak basketbol oynuyorum antrenmanlardan önce yemek yemesem bile çoğu antrenmandan sonra midem yanıyor sebebini bir türlü çözemedim herhangi bir bilgisi olan var ise bana yardımcı olursa sevinirim.
Öncelikle merhaba. Bir kulüpte lisanslı olarak basketbol oynuyorum antrenmanlardan önce yemek yemesem bile çoğu antrenmandan sonra midem yanıyor sebebini bir türlü çözemedim herhangi bir bilgisi olan var ise bana yardımcı olursa sevinirim.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Eylül 2022 #2 Maden suyu fazla tüketiyorsanız o da yapabilir.
NevzatE Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #3 Kısacı dedi: Maden suyu fazla tüketiyorsanız o da yapabilir. Genişletmek için tıkla... Haftada en fazla 3-4 maden suyu tüketiyorum ve günde 1 taneden fazla içmiyorum.
Kısacı dedi: Maden suyu fazla tüketiyorsanız o da yapabilir. Genişletmek için tıkla... Haftada en fazla 3-4 maden suyu tüketiyorum ve günde 1 taneden fazla içmiyorum.