Antrenmanlarla Matematik 1 TYT temeli hazırlamak için yeterli mi?

Melody0644

Decapat
Daha fazla  
Bu kitabı bitirdim neredeyse TYT kitabım var. bitirince başlayayım mi yoksa 2. 3. 4. kitabı da mı alayım? Bilen birileri yazsin.

Bu kitabı bitirdim neredeyse TYT kitabım var. Bitirince başlayayım mi yoksa 2. 3. 4. kitabı da mı alayım? Bilen birileri yazsin.

İlk 12 konuyu bitirdiyseniz yeterlidir.

Üslü ifadeler mutlak değer karekök vs. den mi bahsediyosunuz.

1. Temel kavramlar.
  2. Sayı basamakları.
  3. Rasyonel sayılar.
  4. Ondalıklı sayılar.
  5. Basit eşitsizlikler.
  6. Mutlak değer.
  7. Üslü sayılar.
  8. Köklü sayılar.
  9. Çarpanlara ayırma.
  10. Bölme - bölünebilme.
  11. EBOB - OKEK.
  12. Denklem çözme.

Bu konular. Eğer bu konuların hepsi kitapta varsa ve bitirdiyseniz temel atmışsınızdır. Sonra ki kaynak olarak 345 öneririm.

Kitapta ilk 10 ve 11. konu yok sorun olur mu?

Kitapta ilk 10 ve 11. konu yok sorun olur mu?

Anlamadım. İlk 12 konudan sadece 1 konu mu var yoksa 10 tanesi mi var?

10 tanesi varsa o zaman yeterlidir.

Ama 345'te soru çözerken önce konuyu dinleyin, sonra başlangıç testlerini çözün. Konu böyle oturur.

Anlamadım. İlk 12 konudan sadece 1 konu mu var yoksa 10 tanesi mi var?

10 tanesi varsa o zaman yeterlidir.

Ama 345'te soru çözerken önce konuyu dinleyin, sonra başlangıç testlerini çözün. Konu böyle oturur.

Bölme bölünebilme ve EBOB EKOK yok hocam.

Bu konular var hocam başka bir kitaptan da ilerletiyorum onda da EBOB EKOK ve bölme bölünebilme yok.

Dosya Ekleri

• matematik-1-indeks.jpeg
    131,3 KB · Görüntüleme: 11
Bölme bölünebilme ve EBOB EKOK yok hocam.

Anladım. Bölme bölünebilme öyle aman aman aşırı önemli diyebileceğimiz bir konu değil ancak diğeri gerekli. En azından internetten biraz çalışın derim.

Temel atmışsınız diyebiliriz hocam.

Bahsettiğiniz kitap daha çok ilkokul ve ortaokul eksiklerinizi kapatmaya yönelik. 345 veya bilgisarmal gibi bir tyt matematik kitabına başlamaya çalışın zorlanmıyorsanız devam edin.

Bahsettiğiniz kitap daha çok ilkokul ve ortaokul eksiklerinizi kapatmaya yönelik. 345 veya Bilgi Sarmal gibi bir TYT matematik kitabına başlamaya çalışın zorlanmıyorsanız devam edin.

Hiç temelim olmadığı için bu kitaptan başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…