Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2. kitaptan sonra hangi kitaptan devam edilmeli?

Şimşirkaşık

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bildiğim kadarıyla antrenmanlarla mat. 3 ve 4 de AYT konuları varmış. Ben de bu yaz 1 ve 2'yi çözeceğim önümde 3 ay var. Seneye 11. sınıf olacağım yani 11e başlamadan önce TYT Mat'ı bitirmeye çalışıyorum, bitmese de en azından temelimi oluştururum diye düşünüyorum. 1-2 bittikten sonra antrenmanlarla Mat'ın 3 ve 4. kitaplarını alınır mı? Yoksa başka bir yayına mı geçmeliyim? Matematiğim 0 olduğu için antrenmanlarla matematikten başladım. Siz ne düşünüyorsunuz, ne yapayım?

Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 ile uğraşmayın. Gereksiz uzun kitap. O kitaplar, işlem hızını arttırmak için çözülebilecek kitaplar. Onun yerine Aktif Matematiğe ya da TYT Matematik Sonuç Yayınevinin fasikülüne bakın. Daha faydalı olur. Matematiğin İlacı da olabilir, yeni nesil kolay sorular var.

Antrenmanlarla matematik 1 ve 2 ile uğraşmayın. Gereksiz uzun kitap. O kitaplar, işlem hızını arttırmak için çözülebilecek kitaplar. Onun yerine aktif matematiğe ya da TYT matematik sonuç yayınevinin fasikülüne bakın. Daha faydalı olur. Matematiğin ilacı da olabilir, yeni nesil kolay sorular var.

Matematiğim sıfır olduğu için antrenmanlarla Mat'ın 1 ve ikisini aldım o çok önerildiği için, aldım artık onları çözmem gerek :) yine de teşekkürler verdiğin bilgiler için ❤️

@Şimşirkaşık, rica ederim. Kısa sürede bitirmeye çalış, o kitaplarla çok da vakit kaybetme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı