Antrenmanlarla Matematik vs Aktif Matik vs Alıştırmalarla Matematik

8. sınıf antrenman daha kolay gelmişti bana.

Temel'in zayıfsa antrenmanlarla matematik uygun bence.

Hocam öyle çok çok temelim yok değil fakat, ortaokuldan kalma çok sorunum var. Sizin dediğiniz de mantıklı fakat, bence kaçırdığım bir şey olur falan diye 1.seriyi almalıyım.

Merhaba şu an da temelimiz daha iyi mi düzelttiniz mi? Seninle aynı sorunu yaşıyorum bilgilenmek istedim.

Hocam size şöyle söyleyeyim açıkçası, antrenmanlarla matematik aldım fakat ben aşırı erteleyen bir insanım o yüzden yeni yeni devam ediyorum. Ve evet temelimi düzeltiyor düzeltmeye başladım. Şüpheniz olmasın yani temel düzeltmek için çok iyi.

Merhaba şu an da temelimiz daha iyi mi düzelttiniz mi? Seninle aynı sorunu yaşıyorum bilgilenmek istedim.

Ayrıca içerisinde motivasyon sözleri veya kendisinin dediği bizi motive edip mutlu eden sözleri var. Yani sırf matematikle kafayı sıkmıyor. Küçümseyin bunu o sözler yol gösteriyor şu an bana.

Hocam size şöyle söyleyeyim açıkçası, antrenmanlarla matematik aldım fakat ben aşırı erteleyen bir insanım o yüzden yeni yeni devam ediyorum. Ve evet temelimi düzeltiyor düzeltmeye başladım. Şüpheniz olmasın yani temel düzeltmek için çok iyi.

Ayrıca içerisinde motivasyon sözleri veya kendisinin dediği bizi motive edip mutlu eden sözleri var. Yani sırf matematikle kafayı sıkmıyor. Küçümseyin bunu o sözler yol gösteriyor şu an bana.

Teşekkür ederim geri döndüğünüz için ben aktif matematiği tercih ettim ve elime ulaştı umarım sizin gibi bende temelimi düzeltmeye başlarım.

Teşekkür ederim geri döndüğünüz için ben aktif matematiği tercih ettim ve elime ulaştı umarım sizin gibi bende temelimi düzeltmeye başlarım.

Umarım iyi şekilde düzeltebilirsiniz. Bu arada, aralarından muhtemelen en iyisi antrenmanlara matematik idi. Gerçekten problem çözme hızını çok artırıp, motivasyon verip, konu anlatımı yapıyor. Öneririm de, yani temelinizi düzeltebilecekseniz aktif matematik de olur herhalde. Bol şans matematikte zekadan önce sabır gelir (cahit arf).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı