Antwerp 2022 çıkartma kapsülleri fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben şimdi kontrol ettim, attığım üç kapsülün fiyatları hala yükselişte. Ben paylaştığımda o gün güncel toplam fiyat 6742₺’yken bugün 7332₺. Yanlış kapsül almış olabilirsin. @Yukapian
  • 69X efsaneler kapsülü. (1-adet 46,08₺)
  • 65X meydan okuyanlar kapsülü. (1-adet 23,61)
  • 81X mücadeleciler kapsülü. (1-adet 32.33₺)

Mücadeleciler | 2020 RMR​

Neden RMR aldınız hocam? Aralarında en az yükselen oydu. 3 yıldır daha yeni adam gibi yükseldi. Bu arada üzülmeyin, 2-3 ay bekletin 20'yi görür.

Hiç kapsüller ile alakam yoktu hocam ne bileyim. Ben kasaları satın alıyordum konuyu görünce gaza geldim = D.

Neden RMR aldınız hocam? Aralarında en az yükselen oydu. 3 yıldır daha yeni adam gibi yükseldi. Bu arada üzülmeyin, 2-3 ay bekletin 20'yi görür.

Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatmış gibi oldum ama sizce Paris 2023 kapsüllerinden hangileri alınmalı? Bir 100 adet almayı düşünüyorum karar veremedim açıkçası.

Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatmış gibi oldum ama sizce Paris 2023 kapsüllerinden hangileri alınmalı? Bir 100 adet almayı düşünüyorum karar veremedim açıkçası.

50 mücadeleci 50 meydan okuyanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…