Nyasa Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 AK-47 için bir skin almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım. Anubis'in Lejyonu(FN) mu, İmparatoriçe(FT) mi? Sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023
AK-47 için bir skin almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım. Anubis'in Lejyonu(FN) mu, İmparatoriçe(FT) mi? Sizce?
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 5 Nisan 2023 #2 İmparatoriçe seçerdim.
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 5 Nisan 2023 #3 Anubis bence çok iyi duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 5 Nisan 2023 #4 İmparatoriçe.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 5 Nisan 2023 #5 Anubis, ikisini de aylarca kullanmış biri olarak diyebilirim bunu. Çok asil ve farklı bir hissiyat veriyor tabii renkli seviyorsanız değişir durumlar.
Anubis, ikisini de aylarca kullanmış biri olarak diyebilirim bunu. Çok asil ve farklı bir hissiyat veriyor tabii renkli seviyorsanız değişir durumlar.
Nyasa Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #7 kONF dedi: İmparatoriçe seçerdim. Genişletmek için tıkla... YokSauronunGözü dedi: Anubis bence çok iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... 576864 dedi: İmparatoriçe. Genişletmek için tıkla... ImDominatingU dedi: Anubis, ikisini de aylarca kullanmış biri olarak diyebilirim bunu. Çok asil ve farklı bir hissiyat veriyor tabii renkli seviyorsanız değişir durumlar. Genişletmek için tıkla... bc06 dedi: Anubis Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese, tercihimi Anubis'ten yana kullandım.
kONF dedi: İmparatoriçe seçerdim. Genişletmek için tıkla... YokSauronunGözü dedi: Anubis bence çok iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... 576864 dedi: İmparatoriçe. Genişletmek için tıkla... ImDominatingU dedi: Anubis, ikisini de aylarca kullanmış biri olarak diyebilirim bunu. Çok asil ve farklı bir hissiyat veriyor tabii renkli seviyorsanız değişir durumlar. Genişletmek için tıkla... bc06 dedi: Anubis Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese, tercihimi Anubis'ten yana kullandım.