Niko000 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #1 Selam. Anx camera kurmam gerek. Cihaz Redmi Note 8. pixel Experience ROM. Pixel ROM'unda TWRP olmuyor. Kendine ozel recovery modu bulunuyor. Magisk rootumda yok. Anxcamera nasıl kururum? MIUI camerasini ozledim. GCAM pek sevmedim.
Selam. Anx camera kurmam gerek. Cihaz Redmi Note 8. pixel Experience ROM. Pixel ROM'unda TWRP olmuyor. Kendine ozel recovery modu bulunuyor. Magisk rootumda yok. Anxcamera nasıl kururum? MIUI camerasini ozledim. GCAM pek sevmedim.
ztrk_ahmet Zeptopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #2 MiuiCamera [Magisk Module] MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well. www.pling.com "(Recovery Flashable)" yazanı deneyebilirsin.
MiuiCamera [Magisk Module] MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well. www.pling.com "(Recovery Flashable)" yazanı deneyebilirsin.