Anycubic i3 Mega S Direct Drive Extruder

ege419

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, Anycubic i3 Mega S 3D yazıcı ile tpu gibi esnek filamentlerle baskı alabilmek için bir Direct Drive extruder edinmek istedim. Ancak E3D Titan Aero gibi modellerin fiyatları çok uçuk (70-80 pound civarı). Çin'li sitelerde satılan ucuz Direct Drive'larda ise uyumluluk hakkında net bir bilgi yok. Kendime şu an geçici bir sistem kurdum ancak çalıştırabilmek için Z eksenini kısıtlamak zorunda kaldım. Ben de herkesin kolayca basabileceği, çoğu anycubic yazıcıyla uyumlu, yalnızca stok ve yazdırılmış parçalardan oluşan basit ama efektif bir Direct Drive sistem tasarlamak istiyorum.
(Not: Ayrıca Anycubic yazıcıların modifikasyonu konusunda fikirlerinizi ve sorunlarınızı iletirseniz yardımcı olabilirim.)
(Not 2: Proje üzerindeki gelişmeleri buradan bildireceğim.)

Merhaba ben kendim direct drive exturuder yaptım video nun linki aşağıda 1 parça ile sizde yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…