Anycubic Slicer Kobra S1 profili yok

DirectX9

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar anycubic Slicer'i indirdim ama kobra S1 için profil yok. Slicer Next versiyonunu indirdim güncellemeleri de yaptı program.

@Siyah Martı

Son düzenleme:
Makine nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum ama baskı olarak çok iyi olmadığını söylüyorlar Bambu Lab A1 daha iyiymiş.

Bilmiyorum hocam bakacağım ama sanmıyorum baskı kalitesinin kötü olacağını, siz nereden duydunuz onu?

Bilmiyorum hocam bakacağım ama sanmıyorum baskı kalitesinin kötü olacağını, siz nereden duydunuz onu?

YouTube incelemelerinde yorumlarda belirtmişler ayrıca Reddit forumlarındada sıkıntı yaşayan çok kişi varmış bende bu modeli almayı düşünüyorum.

Makine nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum ama baskı olarak çok iyi olmadığını söylüyorlar Bambu Lab A1 daha iyiymiş.

800 saat A1 kullanmış biri olarak söylüyorum, kobra S1 şu baskıyı boyutuna göre aşırı iyi bastı (garip grup parlaklıklar Japon yapıştırıcısından kaynaklı)

Dosya Ekleri

• 20250508_094647.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…