DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar anycubic Slicer'i indirdim ama kobra S1 için profil yok. Slicer Next versiyonunu indirdim güncellemeleri de yaptı program. @Siyah Martı Son düzenleme: 5 Mayıs 2025
Arkadaşlar anycubic Slicer'i indirdim ama kobra S1 için profil yok. Slicer Next versiyonunu indirdim güncellemeleri de yaptı program. @Siyah Martı
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.970 Çözümler 86 6 Mayıs 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinde profil gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinde profil gözüküyor.
Kerem81demir Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 96 6 Mayıs 2025 #3 DirectX9 dedi: Arkadaşlar anycubic Slicer'i indirdim ama kobra S1 için profil yok. Slicer Next versiyonunu indirdim güncellemeleri de yaptı program. @Siyah Martı Genişletmek için tıkla... Makine nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum ama baskı olarak çok iyi olmadığını söylüyorlar Bambu Lab A1 daha iyiymiş.
DirectX9 dedi: Arkadaşlar anycubic Slicer'i indirdim ama kobra S1 için profil yok. Slicer Next versiyonunu indirdim güncellemeleri de yaptı program. @Siyah Martı Genişletmek için tıkla... Makine nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum ama baskı olarak çok iyi olmadığını söylüyorlar Bambu Lab A1 daha iyiymiş.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 Kerem81demir dedi: Makine nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum ama baskı olarak çok iyi olmadığını söylüyorlar Bambu Lab A1 daha iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bakacağım ama sanmıyorum baskı kalitesinin kötü olacağını, siz nereden duydunuz onu?
Kerem81demir dedi: Makine nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum ama baskı olarak çok iyi olmadığını söylüyorlar Bambu Lab A1 daha iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bakacağım ama sanmıyorum baskı kalitesinin kötü olacağını, siz nereden duydunuz onu?
Kerem81demir Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 96 7 Mayıs 2025 #5 DirectX9 dedi: Bilmiyorum hocam bakacağım ama sanmıyorum baskı kalitesinin kötü olacağını, siz nereden duydunuz onu? Genişletmek için tıkla... YouTube incelemelerinde yorumlarda belirtmişler ayrıca Reddit forumlarındada sıkıntı yaşayan çok kişi varmış bende bu modeli almayı düşünüyorum.
DirectX9 dedi: Bilmiyorum hocam bakacağım ama sanmıyorum baskı kalitesinin kötü olacağını, siz nereden duydunuz onu? Genişletmek için tıkla... YouTube incelemelerinde yorumlarda belirtmişler ayrıca Reddit forumlarındada sıkıntı yaşayan çok kişi varmış bende bu modeli almayı düşünüyorum.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #6 Kerem81demir dedi: Makine nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum ama baskı olarak çok iyi olmadığını söylüyorlar Bambu Lab A1 daha iyiymiş. Genişletmek için tıkla... 800 saat A1 kullanmış biri olarak söylüyorum, kobra S1 şu baskıyı boyutuna göre aşırı iyi bastı (garip grup parlaklıklar Japon yapıştırıcısından kaynaklı) Dosya Ekleri 20250508_094647.jpg 64 KB · Görüntüleme: 48
Kerem81demir dedi: Makine nasıl memnun musun bende almayı düşünüyorum ama baskı olarak çok iyi olmadığını söylüyorlar Bambu Lab A1 daha iyiymiş. Genişletmek için tıkla... 800 saat A1 kullanmış biri olarak söylüyorum, kobra S1 şu baskıyı boyutuna göre aşırı iyi bastı (garip grup parlaklıklar Japon yapıştırıcısından kaynaklı)