LeventÜ Decapat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 55 13 Aralık 2021 #1 Monster bilgisayarımda bir sorun yüzünden bilgisayarıma uzaktan erişim sağlamak için AnyDesk diye bir program yüklemem gerektiği söylendi ancak bağlantı hatası veriyor ve ID çıkmıyor. Ne yapmam lazım?
Monster bilgisayarımda bir sorun yüzünden bilgisayarıma uzaktan erişim sağlamak için AnyDesk diye bir program yüklemem gerektiği söylendi ancak bağlantı hatası veriyor ve ID çıkmıyor. Ne yapmam lazım?
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #2 Hocam yanlış mı anladım? Monster ekibi, bilgisayarınızda oluşan hata için bilgisayarınıza uzaktan bağlanmak istediler, değil mi?
Hocam yanlış mı anladım? Monster ekibi, bilgisayarınızda oluşan hata için bilgisayarınıza uzaktan bağlanmak istediler, değil mi?
LeventÜ Decapat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 55 13 Aralık 2021 #3 unlokidmurat dedi: Hocam yanlış mı anladım? Monster ekibi, bilgisayarınızda oluşan hata için bilgisayarınıza uzaktan bağlanmak istediler, değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
unlokidmurat dedi: Hocam yanlış mı anladım? Monster ekibi, bilgisayarınızda oluşan hata için bilgisayarınıza uzaktan bağlanmak istediler, değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.