Çözüldü AnyDesk güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FARUK41TR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G770 1TB SSD 16GB RAM İNTEL CORE İ7 12. NESİL RTX 3050 144 HZ WİNDOWS 11 Home Single Languange
any desk uygulama olarak güvenilir ama bilgisayarına erişen kişiler güvenilir olmayabilir.

Hocam geçen sene bir olaylar çıkmış AnyDesk hakkında hacklenme vb ben de şimdi indireceğim (bireysel amaçlı) sorun olur mu t? Edirgin oldum biraz açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam geçen sene bir olaylar çıkmış AnyDesk hakkında hacklenme vb ben de şimdi indireceğim (bireysel amaçlı) sorun olur mu t? Edirgin oldum biraz açıkçası.

Sorun yok, hâlâ kullanıyorum. Eğer güvenemem derseniz açık kaynaklı alternatifi olan Rust desk var.

Sorun yok, hâlâ kullanıyorum. Eğer güvenemem derseniz açık kaynaklı alternatifi olan Rust desk var.

Çözüm
Güvenilirden kastınız nedir? Bilgisayarınıza erişecek kişinin yaptığı işlemi görüyorsunuz. Kendi bilgisayarına aktarmasını istemediğiniz bir dosya falan varsa onu saklayın. Hani kart bilgilerinin yazılı olduğu not defteri falan. Onun dışında istemediğiniz yere erişirse zaten uygualamayı kapattığınız an erişim durur. Sorun yok o yüzden.

Teamviewer hala daha güvenli hissettiriyor. Anydesk verdiği yetkiler bakımından birazcık sıkıntılı, ayarlamanız gerekiyor.

İnsanların uygulamanın içeriğini kontrol edip güvenebildiği uygulamalardır. Her açık kaybağa güvenilmez ama Rust desk çokca desteklenen güvenli bir alternatif.

Kapalı kaynak kodlu riskli mi yani?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı