EYPROTR Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 159 18 Kasım 2024 #1 AnyDesk bir ara siber saldırı olmuş diyorlar diye araştırdım. Sizce güvenilir mi? Değil ise hangi programı önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2024
AnyDesk bir ara siber saldırı olmuş diyorlar diye araştırdım. Sizce güvenilir mi? Değil ise hangi programı önerirsiniz?
Erdem Oğuz Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 734 Çözümler 2 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 18 Kasım 2024 #2 Teamviewer öneririm.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.041 Çözümler 160 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #3 Evet, güvenilir. Yıllardır kullanıyorum, sorununu görmedim. Teamviewer'a göre daha kullanışlı.
Zima MavisiX Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 339 1 Aralık 2024 #4 EYPROTR dedi: AnyDesk bir ara siber saldırı olmuş diyorlar diye araştırdım. Sizce güvenilir mi? Değil ise hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Chrome uzaktan erişim varken niye AnyDesk ve Team W. Gibi uygulamalrı kullanırsınız anlam veremiyor insan. Ticari kullanım reklamı verip rahatsız eder uzun vadede para göz firma en iyisi Google uzaktan erişim. Erdem Oğuz dedi: TeamViewer öneririm. Genişletmek için tıkla... İyi ama ücretli dostum. UmutMelihAkyol dedi: Evet, güvenilir. Yıllardır kullanıyorum, sorununu görmedim. TeamViewer'a göre daha kullanışlı. Genişletmek için tıkla... İyi ama ücretli. Son düzenleme: 1 Aralık 2024
EYPROTR dedi: AnyDesk bir ara siber saldırı olmuş diyorlar diye araştırdım. Sizce güvenilir mi? Değil ise hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Chrome uzaktan erişim varken niye AnyDesk ve Team W. Gibi uygulamalrı kullanırsınız anlam veremiyor insan. Ticari kullanım reklamı verip rahatsız eder uzun vadede para göz firma en iyisi Google uzaktan erişim. Erdem Oğuz dedi: TeamViewer öneririm. Genişletmek için tıkla... İyi ama ücretli dostum. UmutMelihAkyol dedi: Evet, güvenilir. Yıllardır kullanıyorum, sorununu görmedim. TeamViewer'a göre daha kullanışlı. Genişletmek için tıkla... İyi ama ücretli.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.041 Çözümler 160 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 Zima MavisiX dedi: İyi ama ücretli. Genişletmek için tıkla... AnyDesk mi ücretli? Ben neden yıllardır ücretsiz kullanıyorum?
Zima MavisiX dedi: İyi ama ücretli. Genişletmek için tıkla... AnyDesk mi ücretli? Ben neden yıllardır ücretsiz kullanıyorum?
Zima MavisiX Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 339 1 Aralık 2024 #6 UmutMelihAkyol dedi: AnyDesk mi ücretli? Ben neden yıllardır ücretsiz kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Haydo dostum zamanla reklam çıkarıyor ve ücret isteyebiliyor demek ki az kullanıyorsun.
UmutMelihAkyol dedi: AnyDesk mi ücretli? Ben neden yıllardır ücretsiz kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Haydo dostum zamanla reklam çıkarıyor ve ücret isteyebiliyor demek ki az kullanıyorsun.
EYPROTR Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 159 1 Aralık 2024 #7 Zima MavisiX dedi: Haydo dostum zamanla reklam çıkarıyor ve ücret isteyebiliyor demek ki az kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bende ücretsiz kullanıyorum bir reklam görmedim.
Zima MavisiX dedi: Haydo dostum zamanla reklam çıkarıyor ve ücret isteyebiliyor demek ki az kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bende ücretsiz kullanıyorum bir reklam görmedim.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.041 Çözümler 160 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #8 Zima MavisiX dedi: Haydo dostum zamanla reklam çıkarıyor ve ücret isteyebiliyor demek ki az kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Güncel olarak neredeyse sürekli kullanıyorum. 1 tane bile reklama denk gelmedim. 1 kere bile satın al demedi uygulama bana.
Zima MavisiX dedi: Haydo dostum zamanla reklam çıkarıyor ve ücret isteyebiliyor demek ki az kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Güncel olarak neredeyse sürekli kullanıyorum. 1 tane bile reklama denk gelmedim. 1 kere bile satın al demedi uygulama bana.
Zima MavisiX Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 339 1 Aralık 2024 #9 UmutMelihAkyol dedi: Güncel olarak neredeyse sürekli kullanıyorum. 1 tane bile reklama denk gelmedim. 1 kere bile satın al demedi uygulama bana. Genişletmek için tıkla... Bu sebeple 6 sürümü kullananlar var siz de nasıl vermiyor o da ilginç.
UmutMelihAkyol dedi: Güncel olarak neredeyse sürekli kullanıyorum. 1 tane bile reklama denk gelmedim. 1 kere bile satın al demedi uygulama bana. Genişletmek için tıkla... Bu sebeple 6 sürümü kullananlar var siz de nasıl vermiyor o da ilginç.