Herkese iyi Sosyaller. Bugün CS2'de topluluk sunucularında oynuyordum, benden şüphelendiler. AnyDesk indirip PC'me bakmak istediler, ben de baktırdım. Birkaç tane uygulama indirdiler, sorun yok dediler ama şimdi şüphelendim. Acaba PC'ye veya monitöre virüs ya da zararlı yazılım bulaştırmış olabilirler mi?
Herkese iyi sosyaller. Bugün CS2'de topluluk sunucularında oynuyordum, benden şüphelendiler. AnyDesk indirip PC'me bakmak istediler, ben de baktırdım. Birkaç tane uygulama indirdiler, sorun yok dediler ama şimdi şüphelendim. Acaba PC'ye veya monitöre virüs ya da zararlı yazılım bulaştırmış olabilirler mi?
Dostum tanımadığın birine neden bilgisayarına uzaktan erişim izini veriyorsun indridiği ne bilemeyiz virüs programıyla tarama başlat hangi bilgilerin çalındı bilemeyiz virüs bulunursa format at hemen.
Herkese iyi sosyaller. Bugün CS2'de topluluk sunucularında oynuyordum, benden şüphelendiler. AnyDesk indirip PC'me bakmak istediler, ben de baktırdım. Birkaç tane uygulama indirdiler, sorun yok dediler ama şimdi şüphelendim. Acaba PC'ye veya monitöre virüs ya da zararlı yazılım bulaştırmış olabilirler mi?
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum ben garantiye aldım direk format attım. Peki format attıktan sonra içim rahat olsun mu? Yani kalmamıştır bir şey varsa da öyle düşünüyorum ve son olarak monitöre bulaşabiliyor mı virüs veya zararlı yazılım?