AnyDesk nedir, kullanırken nelere dikkat edilmelidir?

zeuswishing

Hectopat
Daha fazla  
Sanal hayatta tanıdığım birisi bana yardımcı olmak için AnyDesk programını teklif etti. AnyDesk nedir? Kullanırken nelere dikkat edilmelidir?

Senin bilgisayarına bağlanabilmesini sağlayan bir program. AnyDesk üzerinde güvenlik seçenekleri varsayılan olarak açık oluyor, yine de göz atın bir tabii.

AnyDesk sayfalarında aradığınız tüm bilgilendirmeler yer alıyor. Ek olarak bu bağlantıyı da tarafınıza bırakmış olayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal hayatta tanıdığım birisi bana yardımcı olmak için AnyDesk programını teklif etti. AnyDesk nedir? Kullanırken nelere dikkat edilmelidir?
Güvenli bir uygulama. Sadece karşıdakine güveniyorsanız işlemleri yaparken izleyin.

Hintli dolandırıcıların favori uygulaması. Bilgisayarına kimin erişmesine izin verdiğine dikkat et.

Hint dolandırıcıların favori uygulaması. Bilgisayarına kimin erişmesine izin verdiğine dikkat et.

Her ne kadar güvendiğimi söylesem de sanal ortam olduğu için belli olmuyor bu işler. Diyelim ki verdim, o anda kurtarma veya dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Her ne kadar güvendiğimi söylesem de sanal ortam olduğu için belli olmuyor bu işler. Diyelim ki verdim, o anda kurtarma veya dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Nİye vereceksin? Dosya paylaşımını kapat her şeyden önce.

Bir program kurdum. Programda aksaklıklar var. Programdaki aksaklıkların ne olduğunu görmek ve çözebilmek için vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…