AOC 1080P monitör ölçeklendirmiyorum

deftonic

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Uzun yıllar 1366X768 çözünürlükten sonra bugün yeni monitörle 1920X1080 çözünürlüğe geçtim. Monitör AOC G220VWO6, ekran kartı RX 570. ancak Chrome'da websitelerin sağı solu hep boşluk, ve yazılar küçük. Bir ölçek sıkıntısı var. (Yahut bu benim ilk bir 1080P deneyimim bana mı anormal geliyor, daha masaüstüne bile alışamadım gözüme çok küçük görünüyor her şey.) Chrome'da sayfa yakınlaştırmayı elimle %150'ye çekince topluyor gibi biraz. Ama bunun normal yolu bu mudur? Otomatik bir şekilde ölçeklendirme yapması gerekmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükledim resimleri. Bu 1080p monitör için normal mi? Sanki chrome kendi ölçeklendirememiş gibi ekranı. Ben elimle %150'ye çekince çerçeveler az çok oturuyor ama yazı boyutları yine bir garip görünüyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    202,6 KB · Görüntüleme: 38
  • Adsız1.jpg
    Adsız1.jpg
    186,5 KB · Görüntüleme: 35
Özür dilerim bayağıdır giremiyordum boşluklar fazla biraz catalyst centerı veya intel kullanıyorsan grafik özelliklerine tıklayıp yenileme hızını değiştir
Büyük olasılık sorun çözülür

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı