ErceDemirbas Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2014 #1 Aoc 21.5" E2270Swn Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar Evet arkadaşlar bu monitörü almayi düşünüyorum nasıldır iyi midir? Bütçem buna yetiyor VGA-DVI dönüştürücü ile kullanmayı düşünüyorum bir problem çıkar mı? Arkadaşlar yardımcı olun lütfen 1-2 güne alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2014
Aoc 21.5" E2270Swn Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar Evet arkadaşlar bu monitörü almayi düşünüyorum nasıldır iyi midir? Bütçem buna yetiyor VGA-DVI dönüştürücü ile kullanmayı düşünüyorum bir problem çıkar mı? Arkadaşlar yardımcı olun lütfen 1-2 güne alacağım.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 23 Haziran 2014 #2 Butcen ona yetiyorsa al demek isterim fakat E2262Vw alamaz misin? DVI-D onemlidir. Eger alamam dersen, o da guzel.
Butcen ona yetiyorsa al demek isterim fakat E2262Vw alamaz misin? DVI-D onemlidir. Eger alamam dersen, o da guzel.
ErceDemirbas Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2014 #3 Silinen üye dedi: Butcen ona yetiyorsa al demek isterim fakat E2262Vw alamaz misin? DVI-D onemlidir. Eger alamam dersen, o da guzel. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bütçem buna yetiyor. DVI-VGA çevirici takarak kullacağım hangisini almamı önerirsin ? Dark 2m DVI - VGA Çevirici Görüntü Kablosu GittiGidiyor'da 116229864 DVI 24+5 TO VGA ÇEVİRİCİ DVI TO VGA VGA TO DVI GittiGidiyor'da 115105820 Bir de hocam bu monitörü aldığında içinden DVI-VGA dönüştürücü falan çıkacak mı çıkmıyorsa neler çıkıyor söylersen sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2014
Silinen üye dedi: Butcen ona yetiyorsa al demek isterim fakat E2262Vw alamaz misin? DVI-D onemlidir. Eger alamam dersen, o da guzel. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bütçem buna yetiyor. DVI-VGA çevirici takarak kullacağım hangisini almamı önerirsin ? Dark 2m DVI - VGA Çevirici Görüntü Kablosu GittiGidiyor'da 116229864 DVI 24+5 TO VGA ÇEVİRİCİ DVI TO VGA VGA TO DVI GittiGidiyor'da 115105820 Bir de hocam bu monitörü aldığında içinden DVI-VGA dönüştürücü falan çıkacak mı çıkmıyorsa neler çıkıyor söylersen sevinirim.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 23 Haziran 2014 #4 Altın uçlu dönüştürücü al. VGA kablosu, adaptör vs. çıkıyor.
ErceDemirbas Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2014 #5 Silinen üye dedi: Altın uçlu dönüştürücü al. VGA kablosu, adaptör vs. çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.Altın uçlu bulamassamda o ikisinden birini alsam hüsrana uğrarmıyım peki ?
Silinen üye dedi: Altın uçlu dönüştürücü al. VGA kablosu, adaptör vs. çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.Altın uçlu bulamassamda o ikisinden birini alsam hüsrana uğrarmıyım peki ?