yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 17 Kasım 2021 #1 AOC 2270SW modelinde HDMI girişi var mı acaba videolarında HDMI girişi var ama internette yok yazıyor anlamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi?
AOC 2270SW modelinde HDMI girişi var mı acaba videolarında HDMI girişi var ama internette yok yazıyor anlamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 17 Kasım 2021 #2 Hayır, yok. Sadece VGA girişi mevcut. Dosya Ekleri AOC-80973293-E2270SWN20LR20INPUTS.jpg-zoom.png 39 KB · Görüntüleme: 47
yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 17 Kasım 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki nasıl oluyor hocam alıcağımın başında e harfi varmış şimdi fark ettim bir şey değiştiriyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki nasıl oluyor hocam alıcağımın başında e harfi varmış şimdi fark ettim bir şey değiştiriyor mu?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 17 Kasım 2021 #4 @yigiteriss35 farklı bölgelerde ürünlerdeki bazı özellikler değişebiliyor. Ülkemizde sorduğunuz modelde sadece VGA girişi var olarak gözüküyor.
@yigiteriss35 farklı bölgelerde ürünlerdeki bazı özellikler değişebiliyor. Ülkemizde sorduğunuz modelde sadece VGA girişi var olarak gözüküyor.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #5 Aynı modelin 2 türü var biri sadece Analog diğeri Analog + HDMI eğer HDMI istiyorsan (Analog+HDMI) olanı alacaksın.
Aynı modelin 2 türü var biri sadece Analog diğeri Analog + HDMI eğer HDMI istiyorsan (Analog+HDMI) olanı alacaksın.
yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 17 Kasım 2021 #6 2.el alacağım satıcıya sordum @Elektrikci_Hasan'ın dediği gibi galiba 2 modeli var satıcı cevap verince öğrenmiş olacağım sağ olun cevaplarınız için. Satıcıya sordum varmış arkadaşlar konu kilitlenebilir. Son düzenleme: 17 Kasım 2021
2.el alacağım satıcıya sordum @Elektrikci_Hasan'ın dediği gibi galiba 2 modeli var satıcı cevap verince öğrenmiş olacağım sağ olun cevaplarınız için. Satıcıya sordum varmış arkadaşlar konu kilitlenebilir.