Arkadaşlar bir iki haftaya bir sistem toplayacağım. Şu anki monitörüm küçük olduğundan dolayı (19") yeni bir monitör alacağım. Üstte belirttiğim iki monitör arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ?
Aralarında görünürde bir fark yok. Bu monitörü kullanan kişilere sormak lazım. Hangisi daha iyi görüntü sunuyor diye. ASUS olan model IPS panel mi diye resmi sitesinden baktım bulamadım. Aynı görüş açılarına sahip. ASUS 75 hertz AOC 60 hertz. Bende 75 hertz monitör var aralarında bariz fark var. Teknik olarak sadece bu fark var. Bir de panel farkı olabilir ama aynı kontrast değerlerine sahip aynı görüş açısına sahip.
ASUS VP247H kullanıyorum.Gayet süper bir monitör Vatan Bilgisayardan aldım Hz sini tam olarak bilmiyorum şayet,fiyat performans ve kalite istiyorsan kesinlikle öneririm. ASUS en iyi monitör markalarından bir tanesidir. AOC genellikle görüntüsü ASUS'a kıyasla net6 değildir,bunu kendim mağazada gördüm yani sana önerim ASUS.