Kanka bende kullanıyorum efsane ötesi bir şey ya gönül rahatlığıyla alabilirsin diğerleri ile arasında çok fark var özellikle renkler harika oyun oynarken ve film izlerken çok güzel bir deneyim yaşatıyor insana.
Kanka mükemmelin ötesinde arkadaşlarım benden görüp aldılar çok memnunlar IPS panel olması ve 240 Hz olması çok güzel renkler çok güzel çok akıcı aşırı güzel bir monitör.
Kanka mükemmelin ötesinde arkadaşlarım benden görüp aldılar çok memnunlar IPS panel olması ve 240 Hz olması çok güzel renkler çok güzel çok akıcı aşırı güzel bir monitör.
AOC'a güveniyorum ben çok kaliteli ekipmanlar yapıyor internet kafelerde de var ve hiç ölü piksel görmedim ben arkadaşımda Rampage vardı ölü piksel 8-10 tane idi satıp bundan aldı.
AOC'a güveniyorum ben çok kaliteli ekipmanlar yapıyor internet kafelerde de var ve hiç ölü piksel görmedim ben arkadaşımda Rampage vardı ölü piksel 8-10 tane idi satıp bundan aldı.
Tek işi monitör yapmak olan dünya devi şirketten minumum ışık sızması ve 0 ölü piksel bekliyorum. Tabi daha önceden alıp iade ettikleri ürünü bana göndermezlerse.
Tek işi monitör yapmak olan dünya devi şirketten minimum ışık sızması ve 0 ölü piksel bekliyorum. Tabii daha önceden alıp iade ettikleri ürünü bana göndermezlerse.