T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #11 MelihGkk dedi: Ayip yahu işten yorgun geldim oraya minicik sepette diye yazmışlar bende diyorum ne var 1000 liralik fark diye kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... anlıyabiliyorum seni .d
MelihGkk dedi: Ayip yahu işten yorgun geldim oraya minicik sepette diye yazmışlar bende diyorum ne var 1000 liralik fark diye kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... anlıyabiliyorum seni .d
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 917 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 24 Temmuz 2024 #12 tamıs dedi: MSI G2412F tede 180 Hz var ayrıca panel olarak Rapid IPS var normal IPS'e göre 4 kat daha hızlı tepkime süresine sahip. Genişletmek için tıkla... AOC'ta Fast IPS var ayrıca AOC 0,5 MSI 1ms değerlerine sahip ve AOC'ta HDR var MSI da yok.
tamıs dedi: MSI G2412F tede 180 Hz var ayrıca panel olarak Rapid IPS var normal IPS'e göre 4 kat daha hızlı tepkime süresine sahip. Genişletmek için tıkla... AOC'ta Fast IPS var ayrıca AOC 0,5 MSI 1ms değerlerine sahip ve AOC'ta HDR var MSI da yok.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #13 kNecht dedi: Sepette iki üründe aynı fiyat hocam 100 TL oynuyor. Genişletmek için tıkla... eee aklında ne var düşünüyormusun hala?
kNecht dedi: Sepette iki üründe aynı fiyat hocam 100 TL oynuyor. Genişletmek için tıkla... eee aklında ne var düşünüyormusun hala?
kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 867 Çözümler 5 24 Temmuz 2024 #14 tamıs dedi: Eee aklında ne var düşünüyor musun hala? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal AOC alacağım.
tamıs dedi: Eee aklında ne var düşünüyor musun hala? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal AOC alacağım.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #15 kNecht dedi: Neden olduğunu da yazar mısınız? Bende monitör arayışındayım bu monitör çok öne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Pek bir farkları yok 1000TL farka değmez.
kNecht dedi: Neden olduğunu da yazar mısınız? Bende monitör arayışındayım bu monitör çok öne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Pek bir farkları yok 1000TL farka değmez.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #16 khlestov dedi: AOC'ta Fast IPS var ayrıca AOC 0,5 MSI 1ms değerlerine sahip ve AOC'ta HDR var MSI da yok. Genişletmek için tıkla... 0,5 mslik bi fark gözle görülmez derecede bide hdr kullanmak mantıklı değil çok fazla renk doygunluğu iyi birşey değil (miyopum)
khlestov dedi: AOC'ta Fast IPS var ayrıca AOC 0,5 MSI 1ms değerlerine sahip ve AOC'ta HDR var MSI da yok. Genişletmek için tıkla... 0,5 mslik bi fark gözle görülmez derecede bide hdr kullanmak mantıklı değil çok fazla renk doygunluğu iyi birşey değil (miyopum)
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #17 tamıs dedi: 0,5 mslik bir fark gözle görülmez derecede bir de HDR kullanmak mantıklı değil çok fazla renk doygunluğu iyi bir şey değil (miyopum) Genişletmek için tıkla... Herkes sizin gibi düşünmüyor maalesef. Benim için renkler çok önemli. Normal bir Windows renk ayarıyla PC kullanmıyorum.
tamıs dedi: 0,5 mslik bir fark gözle görülmez derecede bir de HDR kullanmak mantıklı değil çok fazla renk doygunluğu iyi bir şey değil (miyopum) Genişletmek için tıkla... Herkes sizin gibi düşünmüyor maalesef. Benim için renkler çok önemli. Normal bir Windows renk ayarıyla PC kullanmıyorum.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #18 bdxmrz dedi: Herkes sizin gibi düşünmüyor maalesef. Benim için renkler çok önemli. Normal bir Windows renk ayarıyla PC kullanmıyo Genişletmek için tıkla... onu ekran kartının yazılımıylada yapabiliyorsun bdxmrz dedi: Herkes sizin gibi düşünmüyor maalesef. Benim için renkler çok önemli. Normal bir Windows renk ayarıyla PC kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... elinizde va panel yada tn panel varsa hdr tabiki önemli bir özellik ama ips panellerde pekte gerekmiyor.
bdxmrz dedi: Herkes sizin gibi düşünmüyor maalesef. Benim için renkler çok önemli. Normal bir Windows renk ayarıyla PC kullanmıyo Genişletmek için tıkla... onu ekran kartının yazılımıylada yapabiliyorsun bdxmrz dedi: Herkes sizin gibi düşünmüyor maalesef. Benim için renkler çok önemli. Normal bir Windows renk ayarıyla PC kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... elinizde va panel yada tn panel varsa hdr tabiki önemli bir özellik ama ips panellerde pekte gerekmiyor.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #19 tamıs dedi: Onu ekran kartının yazılımıyla da yapabiliyorsun Elinizde VA panel ya da TN panel varsa HDR tabii ki önemli bir özellik ama IPS panellerde pek de gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Yazılım + Monitör ayarları ile yapıyorum sadece ekran kartı değil yani. IPS panel kullanıyorum gayet gerekiyor herkesin bakış açısı aynı değil.
tamıs dedi: Onu ekran kartının yazılımıyla da yapabiliyorsun Elinizde VA panel ya da TN panel varsa HDR tabii ki önemli bir özellik ama IPS panellerde pek de gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Yazılım + Monitör ayarları ile yapıyorum sadece ekran kartı değil yani. IPS panel kullanıyorum gayet gerekiyor herkesin bakış açısı aynı değil.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #20 bdxmrz dedi: Yazılım + Monitör ayarları ile yapıyorum sadece ekran kartı değil yani. IPS panel kullanıyorum gayet gerekiyor herkesin bakış açısı aynı değil. Genişletmek için tıkla... o kadar renk doygunluğuna nabican be kardeşm kör olmak için çabalıyor gibisin neyse benden bu kadar aralarında o kadarda büyük bir fark yokmuş iptal etmicem gibi gözüküyor
bdxmrz dedi: Yazılım + Monitör ayarları ile yapıyorum sadece ekran kartı değil yani. IPS panel kullanıyorum gayet gerekiyor herkesin bakış açısı aynı değil. Genişletmek için tıkla... o kadar renk doygunluğuna nabican be kardeşm kör olmak için çabalıyor gibisin neyse benden bu kadar aralarında o kadarda büyük bir fark yokmuş iptal etmicem gibi gözüküyor