Başlıkta belirttiğim gibi, bir monitör arayışındayım ve bu monitör tavsiyelerini gördüm. Alınır mı? Tecrübesi ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
yani aslında 1 ms demek daha doğru olur çünkü mprt bence boş bi teknoloji ben kullanmıyorum şuanda mprt yi bende pivotlu hali var bu monitörün yaklaşık 1 hafta önce aldım.
yani aslında 1 ms demek daha doğru olur çünkü mprt bence boş bi teknoloji ben kullanmıyorum şuanda mprt yi bende pivotlu hali var bu monitörün yaklaşık 1 hafta önce aldım.
Renkleri hakkında benim bir şey söylemem doğru olmaz çünkü henüz sipariş verdiğim sistem gelmedi laptoba bağlı şekilde kullanıyorum o nedenle kalibrasyon yapmadım fakat ön izlenimde gayet güzel gözüküyor bu zamana kadar hep tn panel kullandım (XL2411K, XG2401) gibi ve IPS panelin farkını şuanda cidden hissediyorum. Ve kesinlikle göz yormuyor.
1ms 0.5 pazarlama için ve bunların hiç bir önemi yok gerçekten fark etmen imkansız zaten. Renk konusunda mükemmel. Kontrast oranı zaten ips panele göre çok iyi. Hdr da güzel görüntü veriyor.
1ms 0.5 pazarlama için ve bunların hiç bir önemi yok gerçekten fark etmen imkansız zaten. Renk konusunda mükemmel. Kontrast oranı zaten ips panele göre çok iyi. Hdr da güzel görüntü veriyor.