AOC 23.8" 24G4Xe 180Hz 0.5ms alınır mı?

Bütçe
5000

Barkın

Centipat
Daha fazla  
Monitör
AOC 23.8" 24G4XE 180Hz 0.5MS
Aynısının pivot modelini kullanıyorum bu bütçede alacağın en iyi monitör sorun varsa alabilirim.

Aynısının pivot modelini kullanıyorum bu bütçede alacağın en iyi monitör sorun varsa alabilirim.
Bu monitör sitede hem 1 ms hem 0.5 ms diye geçiyor aynı yerde hangisi doğru acaba 1 ms mi 0.5 ms mi?

Birde renkleri nasıl? Sanki renklerine kötü, karanlık demişler.

Bu monitör sitede hem 1 ms hem 0.5 ms diye geçiyor aynı yerde hangisi doğru acaba 1 ms mi 0.5 ms mi?

1 Ms GtG
0.5 Ms MPRT

yani aslında 1 ms demek daha doğru olur çünkü mprt bence boş bi teknoloji ben kullanmıyorum şuanda mprt yi bende pivotlu hali var bu monitörün yaklaşık 1 hafta önce aldım.

1 Ms GtG
0.5 Ms MPRT

yani aslında 1 ms demek daha doğru olur çünkü mprt bence boş bi teknoloji ben kullanmıyorum şuanda mprt yi bende pivotlu hali var bu monitörün yaklaşık 1 hafta önce aldım.
Renkleri nasıl hocam? Monitör kronik mi?

Renkleri nasıl hocam? Monitör kronik mi?
Renkleri hakkında benim bir şey söylemem doğru olmaz çünkü henüz sipariş verdiğim sistem gelmedi laptoba bağlı şekilde kullanıyorum o nedenle kalibrasyon yapmadım fakat ön izlenimde gayet güzel gözüküyor bu zamana kadar hep tn panel kullandım (XL2411K, XG2401) gibi ve IPS panelin farkını şuanda cidden hissediyorum. Ve kesinlikle göz yormuyor.

1ms 0.5 pazarlama için ve bunların hiç bir önemi yok gerçekten fark etmen imkansız zaten. Renk konusunda mükemmel. Kontrast oranı zaten ips panele göre çok iyi. Hdr da güzel görüntü veriyor.

1ms 0.5 pazarlama için ve bunların hiç bir önemi yok gerçekten fark etmen imkansız zaten. Renk konusunda mükemmel. Kontrast oranı zaten ips panele göre çok iyi. Hdr da güzel görüntü veriyor.
Hocam monitör kronik mi? Daha yeni monitörüm kırıldı ve uzun süre beni idare edecek bir monitör arıyorum.

Yarın bende teslim alacağım ama sürekli sorun yaşayan arkadaşlar görüyorum iptal etmeli miyim sence?

Al da, her yerde 4600 TL iken orada kazıklanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…