AOC 23.8" 24G4Xe 180Hz 0.5ms alınır mı?

Bütçe
5000
24G4X modelini 8 aydır kullanıyorum renkler vs gayet güzel herhangi bir sorun yaşamadım ben açıkçası.

24G4X modelini 8 aydır kullanıyorum renkler vs gayet güzel herhangi bir sorun yaşamadım ben açıkçası.

Sorun yaşayan çok kişi gördüm özellikle ekranında çizgiler çıkan. Sence risk almaya değer mi?

Ben alalı 1 hafta oluyor hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kronik bir sorunu da yok bildiğim kadarıyla bu bütçenin en iyi monitorü. Yaklaşık 1 ay araştırma yaptım ben de almadan. Bir sorun çıkarsa da 2 yıl garantisi var zaten alın geçin.

Ben aldığımda hiç incelemesi yoktu yeni çıkmıştı zaten ama ben sorun yaşamadım dediğim gibi.
Teşekkür ederim hocam yanıtınız için. Oyun performansını nasıl değerlendirirsiniz monitörün?

Teşekkür ederim hocam yanıtınız için. Oyun performansını nasıl değerlendirirsiniz monitörün?

Yeni gördüm biraz geç cevap veriyorum ama ben oyunlarda da bir sorun yaşamadım açıkçası gayet güzel çalışıyor bundan önce C24G1 kullanıyordum ondan buna geçtim.

Yeni gördüm biraz geç cevap veriyorum ama ben oyunlarda da bir sorun yaşamadım açıkçası gayet güzel çalışıyor bundan önce C24G1 kullanıyordum ondan buna geçtim.
Anladım hocam son olarak ışık sızması varmı karanlıkta falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…