AOC 23.8" 24G4Xe 180Hz alınır mı?

• Konuyu başlatan ruvq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 466

ruvq

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar olay aslında şöyle, 24G2SPU/BK ürünümü garantiye gönderdim ve garantiden AOC 23.8" 24G4Xe 180Hz monitör önerildi, bu monitörü almazsam da para iadesi yapacaklarmış, sizce hangisi daha mantıklı? Para iadesi mi yoksa AOC 24G4Xe mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar olay aslında şöyle, 24G2SPU/BK ürünümü garantiye gönderdim ve garantiden AOC 23.8" 24G4Xe 180Hz monitör önerildi, bu monitörü almazsam da para iadesi yapacaklarmış, sizce hangisi daha mantıklı? Para iadesi mi yoksa AOC 24G4Xe mi?

Birinde pivod özelliği var sanırım 24G4Xe olan modelde pivod yok ama 180 Hz ne kadar nakit geri ödeyecekler hocam

5200 TL geri ödeyecekler iade edip Zowie 24 XL2411K almayı düşünüyorum sizin fikriniz ne?

Hocam kullanım amacınıza göre değişir pivod özelliği sizin olmazsa olmaz bir etken midir?

Hocam kullanım amacınıza göre değişir pivod özelliği sizin olmazsa olmaz bir etken midir?

Benim için hiçbir önemi yok genelde oynadığım oyunlar LoL Valorant fortnite tarzı oyunlar genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum rekabetçi oyun için monitör arıyorum.

Benim için hiçbir önemi yok genelde oynadığım oyunlar LoL Valorant Fortnite tarzı oyunlar genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum rekabetçi oyun için monitör arıyorum.

1-2 haftadır kullanıyorum monitör olarak çok araştırdım en son buna geldim ancak, 5200 iade alıp o civara pivot destekli olan 24G4X de alınabilir karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı