AOC 23.8" monitörün ms hızı GtG mi MTBR mi?

Bütçe
4000 4500

stardust1589

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Aoc 23.8" 24g4x 180hz 0.5 ms
Son düzenleyen: Moderatör:
Hoparlörlü bir tavsiyeniz varsa çok iyi olur hocam.

Şunu da sormak istiyorum ürünün isminde 0.5 yazıyor ancak özelliklere gelince 1 ms yazıyor hangisi doğru?

Dostum bu fiyat segmentinde hem hoparlör hem de iyi bir ses veren monitör bulmak gerçek anlamda ya çok zor ya da imkansız.

Şunu da sormak istiyorum ürünün isminde 0.5 yazıyor ancak özelliklere gelince 1 ms yazıyor hangisi doğru?

1ms GtG imiş 0.5ms ise MPRT imiş sanırım aralarında geçiş yapılabiliyor.

24G4X geçtiğimiz hafta ben de aldım, tek geçebilirsin. 24G2SP serisinden model bulursan onların panel değerleri bir tık daha iyi, G4X'in ayağı daha kompakt ve 180Hz.

XE boş paketi, ayak özellikleri falan yok. X dolu paketi. Aynı şekil 24G2SP serisine bakarsan sonu E ile biten 24G2SPAE modeli boş paket, diğerleri dolu.

İkisi de doğru değil, GtG ile MPRT olayı pazarlama stratejisinden ibaret.

Hoparlör zorunluysa alın geçin 24G4X'i, tepkime süresinin ne kadar doğru olduğuna falan kafa yormaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…