stardust1589 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #11 ardacanci dedi: İkisi de doğru değil, GtG ile MPRT olayı pazarlama stratejisinden ibaret. Hoparlör zorunluysa alın geçin 24G4X'i, tepkime süresinin ne kadar doğru olduğuna falan kafa yormaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 24G4Xe ve 24G4X in ms değerleri aynımı oluyor o zaman?
ardacanci dedi: İkisi de doğru değil, GtG ile MPRT olayı pazarlama stratejisinden ibaret. Hoparlör zorunluysa alın geçin 24G4X'i, tepkime süresinin ne kadar doğru olduğuna falan kafa yormaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 24G4Xe ve 24G4X in ms değerleri aynımı oluyor o zaman?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 7 Temmuz 2024 #12 stardust1589 dedi: 24G4Xe ve 24G4X in ms değerleri aynımı oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Ayakları farklı diye biliyorum sadece, evet.
stardust1589 dedi: 24G4Xe ve 24G4X in ms değerleri aynımı oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Ayakları farklı diye biliyorum sadece, evet.
stardust1589 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #13 Valorant FIFA gibi oyunları oynamak için kullanacağım pivot yapmakla pek işim yok yine de 24G4X mi almalıyım peki? stardust1589 dedi: Valorant FIFA gibi oyunları oynamak için kullanacağım pivot yapmakla pek işim yok yine de 24G4X mi almalıyım peki? Genişletmek için tıkla... Ve birkaç yerde monitöre OC gibi bir şey duydum böyle bir şey var mı?
Valorant FIFA gibi oyunları oynamak için kullanacağım pivot yapmakla pek işim yok yine de 24G4X mi almalıyım peki? stardust1589 dedi: Valorant FIFA gibi oyunları oynamak için kullanacağım pivot yapmakla pek işim yok yine de 24G4X mi almalıyım peki? Genişletmek için tıkla... Ve birkaç yerde monitöre OC gibi bir şey duydum böyle bir şey var mı?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 7 Temmuz 2024 #14 stardust1589 dedi: Valorant FIFA gibi oyunları oynamak için kullanacağım pivot yapmakla pek işim yok yine de 24G4X mi almalıyım peki? Genişletmek için tıkla... Sadece Pivot değil; yükseklik ayarı, swivel vesaire de kazanmış olacaksınız, değer aradaki farka. stardust1589 dedi: Ve birkaç yerde monitöre OC gibi bir şey duydum böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... OC ile vadettiği yenileme hızlarına ulaşan bazı monitörler var.
stardust1589 dedi: Valorant FIFA gibi oyunları oynamak için kullanacağım pivot yapmakla pek işim yok yine de 24G4X mi almalıyım peki? Genişletmek için tıkla... Sadece Pivot değil; yükseklik ayarı, swivel vesaire de kazanmış olacaksınız, değer aradaki farka. stardust1589 dedi: Ve birkaç yerde monitöre OC gibi bir şey duydum böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... OC ile vadettiği yenileme hızlarına ulaşan bazı monitörler var.
stardust1589 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #15 ardacanci dedi: Sadece pivot değil; yükseklik ayarı, swivel vesaire de kazanmış olacaksınız, değer aradaki farka. OC ile vadettiği yenileme hızlarına ulaşan bazı monitörler var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben OC u kendimiz yapıyoruz sandım teşekkür ederim bilgiler için.
ardacanci dedi: Sadece pivot değil; yükseklik ayarı, swivel vesaire de kazanmış olacaksınız, değer aradaki farka. OC ile vadettiği yenileme hızlarına ulaşan bazı monitörler var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben OC u kendimiz yapıyoruz sandım teşekkür ederim bilgiler için.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 7 Temmuz 2024 #16 stardust1589 dedi: Anladım hocam ben OC u kendimiz yapıyoruz sandım teşekkür ederim bilgiler için. Genişletmek için tıkla... Kendiniz yapıyorsunuz zaten. Çoğu modelde joystick üzerinden yapılıyor fakat dediğim gibi her monitör de bulunan bir şey değil.
stardust1589 dedi: Anladım hocam ben OC u kendimiz yapıyoruz sandım teşekkür ederim bilgiler için. Genişletmek için tıkla... Kendiniz yapıyorsunuz zaten. Çoğu modelde joystick üzerinden yapılıyor fakat dediğim gibi her monitör de bulunan bir şey değil.