HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #11 AliKemal KUDU dedi: AOC 23.8" Q24G2A/BK QHD 165Hz Şahsen kullandığım son derece memnun olduğum monitör şu anda indirimde, 8035₺'ye alığım monitör 7799₺'ye inmiş durumda. 23.8" ve 2K arayanlar için biçilmez kaftan. Şu an için sadece İtopya da stok mevcut. Eki Görüntüle 2014353 Genişletmek için tıkla... Hocam ben AMD kullanıcısıyım bunda FreeSync yok, sorun olur mu sizce?
AliKemal KUDU dedi: AOC 23.8" Q24G2A/BK QHD 165Hz Şahsen kullandığım son derece memnun olduğum monitör şu anda indirimde, 8035₺'ye alığım monitör 7799₺'ye inmiş durumda. 23.8" ve 2K arayanlar için biçilmez kaftan. Şu an için sadece İtopya da stok mevcut. Eki Görüntüle 2014353 Genişletmek için tıkla... Hocam ben AMD kullanıcısıyım bunda FreeSync yok, sorun olur mu sizce?
Rahmicim Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 116 Yer İstanbul kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Perfizyonist 17 Kasım 2023 #12 Bu monitör 1 GtG değil arkadaşlar. Ben aldım iade ettim.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.507 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #13 Rahmicim dedi: Bu monitör 1 GtG değil arkadaşlar. Ben aldım iade ettim. Genişletmek için tıkla... Sırf 1 GTG değil diye mi iade ettin. HAYNA dedi: Hocam ben AMD kullanıcısıyım bunda FreeSync yok, sorun olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Kullandığım süre boyunca en ufak sıkıntısını yaşamadım. NNUE dedi: Hocam bu olay pazarlama taktiğindense müşteri kandırmaya giriyor direkt. 1 ms yazsa neyse MPRT olabilir ama 1 ms GtG yazıyorsa şikayet edilmeli. Genişletmek için tıkla... Kutunun üstüne baktım 1ms yazıyor sadece ne GTG ne MPRT yazıyor. Açıkcası çokta önemli değil işimi görüyor ben memnunum. Son düzenleme: 17 Kasım 2023
Rahmicim dedi: Bu monitör 1 GtG değil arkadaşlar. Ben aldım iade ettim. Genişletmek için tıkla... Sırf 1 GTG değil diye mi iade ettin. HAYNA dedi: Hocam ben AMD kullanıcısıyım bunda FreeSync yok, sorun olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Kullandığım süre boyunca en ufak sıkıntısını yaşamadım. NNUE dedi: Hocam bu olay pazarlama taktiğindense müşteri kandırmaya giriyor direkt. 1 ms yazsa neyse MPRT olabilir ama 1 ms GtG yazıyorsa şikayet edilmeli. Genişletmek için tıkla... Kutunun üstüne baktım 1ms yazıyor sadece ne GTG ne MPRT yazıyor. Açıkcası çokta önemli değil işimi görüyor ben memnunum.
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #14 AliKemal KUDU dedi: Sırf 1 GTG değil diye mi iade ettin. Kullandığım süre boyunca en ufak sıkıntısını yaşamadım. Kutunun üstüne baktım 1ms yazıyor sadece ne GTG ne MPRT yazıyor. Açıkcası çokta önemli değil işimi görüyor ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam demek istediğim Freesync desteği olmaması AMD kullananlar için bir eksi olmaz mı?
AliKemal KUDU dedi: Sırf 1 GTG değil diye mi iade ettin. Kullandığım süre boyunca en ufak sıkıntısını yaşamadım. Kutunun üstüne baktım 1ms yazıyor sadece ne GTG ne MPRT yazıyor. Açıkcası çokta önemli değil işimi görüyor ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam demek istediğim Freesync desteği olmaması AMD kullananlar için bir eksi olmaz mı?
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.963 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #15 HAYNA dedi: Yok hocam demek istediğim Freesync desteği olmaması AMD kullananlar için bir eksi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Var destek nasi yok
HAYNA dedi: Yok hocam demek istediğim Freesync desteği olmaması AMD kullananlar için bir eksi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Var destek nasi yok
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #16 Serush dedi: Var destek nasi yok Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor Freesync olduğu?
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.963 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #17 HAYNA dedi: Nerede yazıyor FreeSync olduğu? Genişletmek için tıkla... Adaptive Sync ikisini de desteklediği anlamına gelir. + ben de AMD kart kullanıyorum ama dediğim gibi freesync açınca çizgi çıkıyor.
HAYNA dedi: Nerede yazıyor FreeSync olduğu? Genişletmek için tıkla... Adaptive Sync ikisini de desteklediği anlamına gelir. + ben de AMD kart kullanıyorum ama dediğim gibi freesync açınca çizgi çıkıyor.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.507 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #18 Serush dedi: Adaptive Sync ikisini de desteklediği anlamına gelir. + ben de AMD kart kullanıyorum ama dediğim gibi freesync açınca çizgi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu çizgiler bir bende mi çıkmıyor, bende açtım denedim ama herhangi bir yerinde çizgiler çıkmadı.
Serush dedi: Adaptive Sync ikisini de desteklediği anlamına gelir. + ben de AMD kart kullanıyorum ama dediğim gibi freesync açınca çizgi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu çizgiler bir bende mi çıkmıyor, bende açtım denedim ama herhangi bir yerinde çizgiler çıkmadı.
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.963 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #19 AliKemal KUDU dedi: Bu çizgiler bir bende mi çıkmıyor, bende açtım denedim ama herhangi bir yerinde çizgiler çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çizgiler çıkıyor hocam 3 4 kişide bizde. Nedendir bilmem. Kapalı kullanıyoruz.
AliKemal KUDU dedi: Bu çizgiler bir bende mi çıkmıyor, bende açtım denedim ama herhangi bir yerinde çizgiler çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çizgiler çıkıyor hocam 3 4 kişide bizde. Nedendir bilmem. Kapalı kullanıyoruz.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #20 AliKemal KUDU dedi: Bu çizgiler bir bende mi çıkmıyor, bende açtım denedim ama herhangi bir yerinde çizgiler çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız NVIDIA nasıl FreeSync açabiliyorsunuz. Serush dedi: Oyunlarda çizgiler çıkıyor hocam 3 4 kişide bizde. Nedendir bilmem. Kapalı kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Değişim isteyin.
AliKemal KUDU dedi: Bu çizgiler bir bende mi çıkmıyor, bende açtım denedim ama herhangi bir yerinde çizgiler çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız NVIDIA nasıl FreeSync açabiliyorsunuz. Serush dedi: Oyunlarda çizgiler çıkıyor hocam 3 4 kişide bizde. Nedendir bilmem. Kapalı kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Değişim isteyin.