Merhaba monitörü rezerve edebilirmisiniz akşam eve geçince detaylı dönücem size şuan mobildeyim. Herhangi bir ölü piksel vs tarzı sorunu varmı. Garanti ve kutusu duruyormu? Elden alabilirim.
Merhaba monitörü rezerve edebilirmisiniz akşam eve geçince detaylı dönücem size şuan mobildeyim. Herhangi bir ölü piksel vs tarzı sorunu varmı. Garanti ve kutusu duruyormu? Elden alabilirim.
Merhaba, tabi size rezerve ederim.
Görüntüsü çok iyi herhangi bir ölü piksel vs. sorunu yoktur elden alacaksaniz gelip te test edebilirsiniz zaten.
Kutusu ev temizliği sırasında atılmıştır haberim olmadan.
Garanti, fatura tarihini hatırlamadığımdan 1-2 ayı kalmıştır diye tahmin ediyorum.
Merhaba, tabi size rezerve ederim.
Görüntüsü çok iyi herhangi bir ölü piksel vs. sorunu yoktur elden alacaksaniz gelip te test edebilirsiniz zaten.
Kutusu ev temizliği sırasında atılmıştır haberim olmadan.
Garanti, fatura tarihini hatırlamadığımdan 1-2 ayı kalmıştır diye tahmin ediyorum.
Üründe ışık sızması yoktur umarım. Fiyat konusunda son ne düşünüyorsunuz biraz indirim yapabilirmisiniz gelip elden alabilirim. Sanırım 2 seneye yakın süre geçmiş o zamanlar zAten fiyat seviyeleri benzerdi. Alsam taşımak için uygun bir kutu lazım. Birde kutu içeriği duruyormu peki? Siz semt olarak nerede oturuyorsunuz?
Üründe hiç bir kusur yoktur.
İstanbul / Eyüp te oturuyorum.
Elden alacağınız için son 430 olur.
Kutu içeriği kutu ile beraber çöpe atıldığı için yok malesef.
Ben monitörüme kefilim, evime buyur ederim istediginiz piksel testi vs yaparsınız hatta hd kalitesini test etmek için oturma odasında dsmart a da bağlarım, eski bilgisayarım da hdmi desteği yok çünkü.